www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2014. КАК ВЛИЯЯТ?

(1 vote, average 5.00 out of 5)

 

Забелязали ли сте, че има дни, когато ставате по-раздразнителни, дори агресивни. Кръвното ви се покачва, нищо не ви върви, изпотявате се, имате сърцебиене, виене на свят? Да, това са дните с магнитните бури. През месец септември 2014 няма да бъде по-различни през дните с магнитни бури. Септември месец носи  полъха на есента и динамичните процеси в атмосферното налягане. Тези факти допълнително ще утежнят състоянието на вегетативната нервна система.

Какво се случва по време на магнитна буря?

По време на магнитните бури хората реагират различно. Особено чувствителни на магнитните бури са хората с  хронична болка в главата, мигрена, повишено кръвно налягане, сърдечни заболявания и др. Желателно е, когато са  дните с магнитни бури, да се избягват физическите натоварвания. Възможно  е магнитните бури да повишат кръвното налягане или пък да предизвикат сърцебиене. Разбира се, това е твърде индивидуално  за всеки човек.

За да облекчите общото си състояние, изключете от хранителния си режим мазните храни, същото така намалете пушенето и алкохола.

Най-важното е по време на засилената геомагнитна активност  хората да не влизат в стресови ситуации, да не разрешават важни житейски  проблеми, да не стават обект на препирни и конфликтни ситуации, защото допълнително натоварват организма си и го застрашават.

 

ВИЖТЕ МАГНИТНИТЕ БУРИ В МОМЕНТА

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 219 посетителя в сайта