www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Иво Аръков играе основният враг на Къванч Татлъту в хитовия сериал "Сблъсък"

(1 vote, average 1.00 out of 5)

 

 

Иво Аръков ще се развихри в хитовия турски сериал за 2019-а като главен герой в роля на руски мафиот. Аръков влезе в сериала в последните минути на излъчения 17 епизод по TV Show, като героят му Иван Сокуров, ще е основен отрицателен персонаж в следващите седмици. Иван Сокуров ще е враг номер едно на Кадир Адалъ ( Къванч Татлъту) и Вели Джевхер (Онур Сайлак}. Турските зрители вече видяха как Иво гледа злобно снимки на противниците си и се заканва да ги убие. Бившият инти мен приятел на Мика Стоичкова ще се развихри максимално още в 18-ия епизод на сагата, става ясно от трейлър в УоuТubе.Рекламното клипче показва участието на нашенеца в жесток юмручен бой и престрелки.

Премиерата на"Сблъсък" в южната ни съседка беше през есента на 2018-а. Сериалът стартира със сърцераздирателни кадри, в които героят на Къванч Кадир, загуби жена си и детето си при терористичен акт, а в отчаянието си реши да се самоубие в катастрофа. В сапунката с елементи на криминале, играят също Елчин Сангу от "Любов под наем" и Мелиса Аслъ Памук от "Черна любов".

Иво Аръков е един от най-одумваните млади български актьори през последните години. Той нашумя с участието си във филма Кецове" и сериала "Фамилията", а после затвърди популярността си със скандалите, в които се замесваше. Припомняме, че преди време белославчанинът бе зверски пребит, като мотивите за инцидента не бяха разкрити и винов- ниците останаха неизвестни. След това тръгнаха най-различни слухове че е бил нападнат заради любовните си отношения с Мика Стоичкова, че замесена е Мария Илиева с нейната ревност, че в дъното на кървавия екшън е човек на Таки с прякор Митко Малкия ... През 2014-а Иво влезе и във "ВИП Брадър", където също попадна в скандални ситуации с Евгени Минчев. Светският хроникьор направи коментари за сексуалния му живот, а и Наско Месечков го провокира със свои изказвания.

Аръков е от артистите, които избягват театралните ангажименти. Той смята сценичните изяви за работа, в която се влагат много време и енергия, без тя да носи популярност и добри финансови резултати. "Решил съм твърдо да се развивам в киносредите. Винаги ще се стремя към кариера в Холивуд. След като човек има мечти, трябва да ги преследва докрай", казва той.

 

Източник: в. Уикенд

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 31 посетителя в сайта