www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Васил Василев-Зуека и съпругата му Ани Вичева влюбени до уши

(0 votes, average 0 out of 5)

Съпругата на Васил Василев – Зуека – режисьорката Ани Вичева, ревнувала до лудост водещия на „Като две капки вода“. Заради това не пропускала нито една репетиция или лайф на шоуто. И държала да бъде плътно до него до последната секунда, в която той и Рачков се качат на сцената.

Докато стояли зад кулисите на предаването и очаквали старта му всеки понеделник от 20 ч., Ани и Васил не спирали да интимничат като прясно влюбени тийнейджъри.

Или се държали за ръце, или се прегръщали… Или се целували пред смаяните и леко засрамени погледи на хората от екипа на шоуто.

Вичева обаче по никакъв начин не се чувствала неудобно, а тъкмо обратното. Това бил нейният начин да секне апетита на колежките на Зуека към него.

Режисьорката била убедена, че някои от асистентките в „Капките“ се държали твърди свойски с мъжа й и постоянно търсели причини да се навъртат покрай него.

Вряла и кипяла, Ани взела мерки и си „маркирала територията“, като била неотлъчно до съпруга си, а дори по време на реклами го чакала на тръни в бекстейджа и не спирала да го целува и прегръща зад кулисите.

„Като куче пазач му е. Срам го е от екипа, но нищо не й казва“, коментират хора от шоуто. Вероятно параноята й идвала оттам, че преди да официализират връзката си, двамата бяха любовници. А Зуека кръшкаше на дългогодишната си съпруга Нина с по-младата от нея Вичева.


През 2012 г. обаче актьорът се отказа от двойствения начин на живот и призна, че се развежда с жена си и майка на дъщеря му Девина, за да заживее с режисьорката, пише Ретро.

Всъщност двамата се познавали още от 1999 г., когато за пръв път се видели на снимачната площадка на „Пансион за кучета“.

В лентата Зуека е актьор, а Анна е асистент-режисьор. През 2014 г. двамата станаха родители на син Стефан, а през 2017 г. се ожениха на тайна сватба.

Техни кумове бяха Димитър Рачков и Мария Игнатова, които пък така и не можаха да стигнат до брак, въпреки че след последната си раздяла се сгодиха.

За пореден път обаче двамата сложиха край на връзката си преди малко повече от месец.


Източник: kliuki.bg

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 72 посетителя в сайта