www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Арас Буулут Инемли: Сюжетът на "Вътрешен човек" е математически изграден

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Сюжетът на хитовия криминален сериал е вдъхновен т холивудския блокбастър „От другата страна" {2006} с американските звезди Леонардо ди Каприо и Мат Деймън. В турската версия, в която главните герои Сарп и Мерт/Умут са братя, образите са поверени на двама от най-попупярните актьори на своето поколение със сходни биографии и имидж на секс символи.

Българските зрители познават Арас Буулут Инемли като Мете в сериала "Времето лети" (2010) и шехзаде Баязид в четвърти сезон на историческата суперпродукция "Великолепният век" (2013). В момента той е една от най-актуалните турски звезди с рейтинговата криминална поредица "Ямата", която ще продължи с трети сезон през септември. Арас Булут Ийнемли е роден на 25 август 1990 г. в Истанбул. "Израснах в Бешикташ,завърших гимназия в квартала, винаги съм бил почитател на футболния ни клуб. Напоследък обаче се научих да оценявам играта и на другите отбори и да се радвам на техните успехи. С времето улегнах и не съм някогашният хулиган", признава Арас. Въпреки че чичо му е актьор в държавния театър в Истанбул, по-големият му брат Орчун дублира филми и участва в реклами, а сестра му Йешим е телевизионна водеща и певица, Арас постъпва в Техническия университет, тъй като мечтата му е да стане авиоинженер. Чичото на майка ми също е актьор.

Но мечтата на Арас е да стане актьор и затова прекъсва следването си и продължава със заниманията си на снимачните  площадки.

Ето интервюто, което даде Арас Буулут Инемли по време на снимките на "Вътрешен човек"

-Когато за пръв път се запознахте със сюжета на "Вътрешен човек", предполагахте ли огpомния успех, който сериалът ще пожъне сред зрителите?

-Веднага забелязах, че сценарият е математически изграден. Аз уча математика в университета и през последните 7-8 години се научих да преценявам кога сюжетът има добра конструкция. Почувствах, че ще имаме успех, защото историята е прекрасна и много добре адаптирана. Не очаквах толкова високи рейтинги, но за мен това нямаше да е проблем, тъй като харесвам героя си Мерт. Работата с перфектния актьорски екип и режисьора Улуч Байрактар е спокойна, приятна и продуктивна, така че можехме да се абстрахираме от рейтингите.

- Мерт ли е любимият reрой в досегашната ви кариера?

- Да, това е мъж, който непрекъснато се бори и чиято душа е наранена. Мерт няма родители и е абсолютно сам, което го е травмирало дълбоко. Той трябва да оцелява във враждебния свят, но постоянно получава нови удари от съдбата. Ето защо влиза в такъв конфликт със Сарп.

-Кога героят ви ще узнае, че е брат на Сарп?

-Трябва ли да назова конкретен номер на епизод? Нямам право да разкрия развитието на сюжета, но бъдете търпеливи! Всъщност и ние самите не знаем точно, кога ще се случи, защото имаме сценария само на следващата серия, която заснемаме през седмицата. Със сигypност обаче ще се случи преди финала.


-Чаатай Упусой също е мnaд и красив като вас.Няма ли конкуренция помежду ви?

-Може би това е първото нещо, което хрумва на зрителите заради сюжета,но ние не мислим за състезания. Конкуренцията е положително явление, защото повишава качеството, но с Чаатай от самото начало се подкрепяме. Колкото по-успешен е той, толкова по-добре е за целия сериал. Преди началото на снимките двамата ходихме заедно на обучение по стрелба в полицейската академия. Чаатай,разбира се, беше по-добрият, тъй като има повече опит. Аз си изкълчих ръката по време на снимките на една отекшън сцените, но това не попречи на снимачния график.

-Обръщате ли внимание на критиките, които зритеnите отправят в социалните мрежи?

-Чета всичко, което се пише за продукцията, но невинаги се съобразявам.Упрекват ме, че косата на героя ми изглежда мръсна и мазна, но персонажът е такъв. Във „Времето пети" ме критикуваха за мимиките ми, но когато се превъплъщавам, търся вътрешната истина за героя си и не мисля за външното проявление на емоциите му.

Източник: "ТвСага"

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 35 посетителя в сайта