www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Сълзи от Рая": Ще помогне ли психиатрията на Мелиса?

(1 vote, average 1.00 out of 5)

Дженгиз се скарва с Нилгюн заради Арзу и помага на приятелката си в намеренията й. Иска да замине с тях, но тя не приема, защото е наранил Ръза. Дженет намира плика с нови части от снимката на майка й. Дженгиз издава на Кая къде е Арзу. Той спира бягството им яхта. Кая настоява пред Арзу да заминат заедно, но тя отказва и той продължава с отмъщението.

В следващия епизод на „Сълзи от Рая” затварят Мелиса в психиатрия. Дженгиз планира да накаже Арзу. Махир иска да заведе Йозлем на видеозон. Арзу разбира, че двамата чакат дете и е съсипана. Дженгиз заплашва Кая, че ще разкрие обвини Арзу в убийство, ако му отнемат терена. Решен е да отмъсти затова, че е отблъснат. Изпраща плик с последния пъзел от снимката на Арзу.

Същото време тя казва на всички, че мъжът й чака дете от любовницата си. Кая взима плика с издайническия пъзел. Мукадес моли Арзу да признае всичко, за да ги спаси от натрапника. Селим подозира, че познава майката на годеницата си. Получава прощално съобщение от Дженгиз, в чиято глава е оръжието на Кая.

Мукадес отива да види Мелиса в клиниката. Старицата й разкрива тайната на майка й. Дженгиз е тежко ранен. Селим и Дженет го спасяват. Махир и Йозлем разбират, че чакат син. Мелиса иска да говори с майка си,макар да не вярва на Мукадес. Сема вярва, че ще се отърве от снаха си.


Йозлем моли снаха си да мълчи за бебето, което очаква. Нилгюн намира снимките по бюрото на мъжа си. Селим не вярва, че баща му е самоубиец. Орхан разказва за инцидента с Дженгиз. Нилгюн подозира, че мъжът й има отношение към смъртта на Ръза.

Докато Арзу и Сема се карат за Мелиса, тя разбира, че част от това, което й разкри Мукадес е вярно. Може би тя ще стигне първа до най-важната тайна в „Сълзи от Рая”.

Източник: woman-onthe-top.net

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 43 посетителя в сайта