www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Сълзи от Рая": Кая ще каже истината, кой всъщност дърпа конците?

(1 vote, average 1.00 out of 5)

Дженнет скоро ще открие майка си. И Мелиса повече няма да я има. Всичко бавно започва да се нарежда. Но в главата на Селим започва да се появяват съмнения във връзка с Кая. Има нещо в него изключително подозрително и опасно. Какво е то?

Кая се стреми да намери Арзу, като в това време се бори с още един голям проблем. Кая открехва леко вратата на тайните. Той казва кой реди пъзела. Кая няма да прости. Той иска да накаже този човек и ще го направи. И това ще стане с един куршум.

В това време се случва нещо неочаквано. Мелиса преживява най-големият шок в своя живот. От сега нататък всичко ще се промени.


Всичко, което Кая планира пропада, защото Дженгиз не умира. Но Кая не се отказва, той е измислил ужасяващ план, които да приложи. След като Дженгиз не успява да се самоубие. Тогава той ще използва някой друг, който да свърши тази работа. Кая взима решение да използва Арзу за тази цел като свои партньор в това криминално дело. Аргументитe, които той използва, за да убеди Арзу, е да я остави с вързани ръце, откъдето няма мърдане.

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 34 посетителя в сайта