www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Сълзи от Рая": Кая убива Дженгиз

(2 votes, average 1.00 out of 5)

Арзу пробожда Кая и успява да избяга.

Новината за смъртта на бизнесдамата довежда Мелиса до нова криза, а Дженет не спира да плаче. Арзу обаче се прибира. Обещава да е до децата си. Страхува се от реакцията на Дженет, когато разбере, че е нейна майка.

Селим показва на Йозлем снимки от погребението на Реза. Тя получава контракции. Арзу успява да говори с Дженгиз и да му каже, че са се спасили от Кая. Мъртвецът обаче „възкръсва”. Мелиса намира писмото, оставено от майка й в дома на съперницата си в „Сълзи от Рая”. Унищожава и тази улика, която води до истината. Кълне се, че няма да даде нищо на Дженет – нито Селим, нито Арзу. Тя трябва да се разплати с наемника, нападнал сестра й.

Кая убива Дженгиз пред погледа на Арзу, тя бяга ужасена. Семейството му го се натъква на трупа. Селим се прибира. Орхан казва на Сема, че Дженгиз е убил мъжа й. Погребват Дженгиз. Кая казва на вдовицата, че съпругът й сам е избрал смъртта. Семейството на Мелиса са готови да воюват със съдружниците си.


Дженет вижда раната на баща си и се разкайва за студенината си. Полицаите търсят съучастника на Дженгиз. Селим предупреждава бъдещия си тъст, че скоро ще бъде разобличен.

Сема научава, че Кая е купил безценния терен. Мелиса разбира за бебето на Йозлем, Махир иска любовницата му да махне бебето.

Източник: woman-onthe-top.net

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 102 посетителя в сайта