www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Установиха самоличността на нарязаните тела край Негован

(3 votes, average 1.00 out of 5)

Мъжът и жената са живели на семейни начала в София, като има данни, че са били заможни. Преди около седмица бяха намерени телата на двамата убити край софийското с. Негован. Мъжът е около 70-годишен, а жената - на около 50 г.

Убийството е извършено прецизно и професионално преди около 2 месеца. Мъжът е застрелян веднъж фронтално в главата. Куршумът попаднал в челото, малко над лявата вежда. За разлика от него жената е била простреляна в гръб, отново в главата. Във връзката с разследването на тежкото престъпление МВР търсеше съдействие за установяване на самоличността на жертвите. Те са притежавали автомобил – марка „Пежо“ или „Рено“, произведен между 1996 и 2004 г., и на бяло куче. Показаха ключовете. От МВР публикуваха и снимки на намерени на мястото части от дрехи.

Съседи споделиха пред БНР, че мъжът е известно име от миналото в спортните ни среди. Той е бил част от националния отбор по един от олимпийските спортове. Радиото цитира източници на "Хоризонт", че намереният мъж се казва Йордан Атанасов - бивш треньор по борба, който е работил както в български отбори, така и в Саудитска Арабия. Другата жертва е неговата приятелка.


По непотвърдена информация е установена и самоличността на извършителите на тежкото престъпление. Полицията официално не дава подробности по случая. Работата на разследващите продължава.

Източник: bgdnes.bg

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 23 посетителя в сайта