www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Берк Атан има романтична връзка със своя съученичка Сим Оклар

(3 votes, average 1.00 out of 5)

Творческата биография на Берк Атан започва през 2013 г. с роля в поредицата "Всичко е наред". Неговият герой Селчук Демирчоолу е обсебен от желанието да отмъсти за убития си баща. Следващият проект, в който Берк играе, в поредицата "Слънчеви момичета". В драмата му е поверена ролята на Саваш Мертоолу, осиновен син с проблемен характер. Актьорът споделя, че ролята не е била никак лесна, тъй като същността на Саваш е напълно различна от неговата. Берк е общителен и искрен, а Саваш измъчван от дълбока лична драма, сдържан и дори жесток. 3а да се въплъти в образа, Атан работи сериозно и анализира еволюцията на своя героя. Саваш се променя в хода на събитията, а любовта го прави по-мек и по-отворен. Известните турски актьори Емре Кинай (Халюк) и Еврим Аласия (Гюнеш) стават партньори на Берк на снимачната площадка и младият мъж черпи опит от тях. Ролята му носи популярност и безбройни почитатели.

През 2017 стартира участие в четири сериала. Берк Атан, мечтата на хиляди момичета, често е разпитван за личния си живот. Той признава, че противно на стереотипите за мъж с неговата визия мечтае за здраво семейство. Първата му платоническа любов е била Шакира, която през 2006 г. пее на световното първенство по футбол. Берк Атан има дългогодишна романтична връзка със своята съученичка Сим Оклар.


Признава, че за него любовта означава много, но още не бърза да се обвързва: "Човек търси истинската любов с години, а я среща за миг." Берк Атан отделя по два часа на ден, поддържайки форма и самочувствие с баскетбол, футбол, тенис на маса и фитнес. Актьорът споделя, че след като завърши университет, възнамерява да служи в турската армия. За момента обмисля нови телевизионни проекти, а наскоро има активна роля и в кампанията за борба срещу глада и мизерията. Берк Атан печели симпатии и с участието си и перфектната си игра в „ Сълзи от рая“.

loading...

 

 

 loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 50 посетителя в сайта