www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Събота, 01 Септември 2018г. 17:38ч.

„Искрите на отмъщението“ е създаден да наподобява "Забраненият плод"

от
Оценете статията
(1 vote)
Туба Бююкюстюн И Къванч Татлъту Туба Бююкюстюн И Къванч Татлъту

 

Поредният шедьовър на турската многосериина  индустрия е „Искрите на отмъщението“. И да, Къванч Татлъту в този филм е неотразим. Сериалът е с отлично съдържание и качество.

Сериалът е планиран да наподобява „Забранения плод“. Тези, които са гледали този сериал, ще се влюбят и в „Искрите на отмъщението“. Сигурни сме на 100 процента. Динамиката, страстта, емоциите, интригите и детективските разследвания, държат в напрежение от началото до края на сериала. Буквално от първите кадри филмът ще ви заинтригува и няма да ви пусне до края. Всичко в сериала е премерено, направено с мярка: актьорите са от високо ниво,сюжетът интригуващ и картината е ярка и сочна.

А, сега малко по-подробно за сюжета и героите. Да се запознаем с героите в сериала „Искрите на отмъщението“ и вие сами ще се ориентирате в каква посока ще се развива действието.

Сюжет на "Искрите на отмъщението"

„Центърът на вселената“, най-важната фигура в сериала, около, който е събрано най-интересното, това е Джесур Алемдаролу ( в превод от турски името му означава смел и дързък). Джесур е красив, богат и неженен. Но най-главното за него е, че той е смел. Той е движен от желанието да отмъсти. В ранното си детство Джесур остава без баща. Хасан Карахасан загива при загадъчни обстоятелства от ръцете на жестоки убийци. След тази трагедия Джесур, заедно с майка си, напуска Турция. Но вече като голям, Джесур се връща и решава да намери и да отмъсти на убийците на неговия баща.

Ролята на Джесур е поверена на Къванч Татлъту. И той се справя с ролята отлично, по-добре, отколкото всеки може да си представи.Къванч е великолепен Харизмата искри от него като от фонтан. Можете просто само да го наблюдавате, без да вниквате в сюжета, той сам ще ви накара да разберете, какво се случва, използвайки свои собствени изразни средства. Гледайте сериала и ще разберете, за какво иде реч.


Сюхан Корлуда. В сериала тя е КРАСАВИЦАТА. Ролята се изпълнява от Туба Бююкюстюн. Сюхан е дъщерята на най-големия враг на Джесур. Тя е мила, нежна и действително много красива. Тя едновременно прилича на баща си и същевременно е неговата противоположност.

Образът на Сюхан предизвиква различни емоции в сърцето на Джесур.

Реклама


Корхан Корлуда. По-големият брат на Сюхан. Той помни моного от своето детство. Корхан знае всичките тайни на баща си, които той щателно крие от целия свят. Той знае много, но...Но това, което се случва пред него, буквално под носа му, той не забелязва. Той смята, че е женен „щастливо“, но това, че жена му Джахиде го върти на пръста си – на него и през ума не му минава.

Джахиде Корлуда. Един противоречив образ. За да стане „кралица на несметни богатства“, тя трябва да роди син на фамилията Корлуда. Той ще бъде наследникът на империята. Но Джахиде, уви, е безплодна. И тя е принудена да започне да прави отчаяни крачки, за да се добере до желания син наследник.

Тахсин Корлуда. Бащата на Сюхан и Корхан. Жесток и властен човек. Той живее в измислена история. Той е сътворил миналото си сам. Но, в краия на краищата, никой не знае, кой и откъде е той. Тахсин е толкова влиятелен, че цял град в Турция е наименован на него. И всичко в града носи неговото име.

Събития в серила „Искрите на отмъщението“ се случват в града наречен „Корлуда“, където всички се подчиняват на Тахсин. Властта на Корлуда е безгранична. Всичко тече така, докато в сериала „Искрите на отмъщението“ не се появява Джесур. Преди Джесур, на никого не му е минавало и през ума да се опълчи на властния и отмъстителен Тахсин Корлуда.

Адалет. Жената, която 20 години е любовница на Тахсин Корлуда. Но тях ги свързват не само романтични взаимоотношения. Има още една страшна тайна, която ги обединява. Тя ги сплотява още повече и ги прави едно цяло.

Бану. Млада адвокатка. Нейната цел е Джесур. Тя е влюбена безпаметно в Джесур. Надеждата, че чувствата ще станат взаимни държат момичето дълги години около Джесур. Но се появява Сюхан и в живота на Смелия Джесур, всичко се променя, но не в добра посока за Бану. И тогава тя решава да си разчисти пътя, използвайки различни средства.

Ето това са най-ярките образ и в „Искрите на отмъщението“. Второстепенни герои също присъствуват и то не малко. Те разказват също интересни истории в „Искрите на отмъщението“, както и главните герои.

Сериалът „Искрите на отмъщението“ е оценен доста високо от критиката, не само заради участието на Къванч Татлъту и Туба Бююкюстюн, но също така и заради добрата режисьорска работа на Али Билгин и интригуващия сценарий на Едже Йоренч. В сериала ще слушаме и прекрасната музика на Тойгар Ашаклъ, изпълнена от Пражкия симфоничен оркестър.

Реклама


Актьорски състав и герои във филма „Смелия и красивата“

Къванч Татлъту – Джесур Алемдаролу/Карахасанолу

Туба Бююкюстюн – Сюхан Корлуда

Тамер Левент – Тахсин Корлуда

Еркан Авджъ – Корхан Корлуда

Серкан Алтунорак – Бюлент Айдънбаш

Сезин Акбашогулларъ – Джахиде Корлуда

Деврим Якут – Михрибан Айдънбаш

Тилбе Саран – Фюген Карахасанолу

Нихан Бюйюкагач – Адалет Корлуда

Зейнеп Къзълтан – Хюля Йълдъръм

Сердар Йозер – Фисджал Серхат

Ийит Йозшенер – Ръза Чирпиджи

Окдай Корунан – Салих Турхан

Мюфит Каяджан – Ръфат Илбей

Ъшъл Дайоглу – Рейхан Турхан

Фърат Алтунмеше – Кемал Бозлу

Гьозде Тюркпенче – Бану Вардар

Ърмак Йорнек – Ширин Турхан

Джансу Тюреди – Неджля

Кахраман Сиври – Мехмет

Серхат Парил – Туран Фишекчи

Синан Пекинтон – Четин Вардар

Яшар Акън – Митхат Топакчъ

Арас Онгун – Йомер

Али Пънар – Хасан Карахасанолу

Первин Багдат – Нурхан Корлуда

 

Сериалът "Искрите на отмъщението" е от 32 епизода в оригинал. Стартът на сериала  е на 10 ноември 2016 и финала на 22 юни 2017 година.


 

Последна промяна на Неделя, 11 Ноември 2018г. 14:15ч.


Реклама


Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 43 посетителя в сайта