www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ПЕДОФИЛ,ИЗЛЯЗАЛ ОТ ЗАТВОРА И ВЕДНАГА БЛУДСТВАЛ С ДЕЦА

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Пуснат от затвора педофил постави смразяващ рекорд, след като отново бе арестуван за блудство с момченца, само два дни след като напуска килията и се прибира в Долна Оряховица.

Около 14 ч в жаркия 26 август 39-годишният Асен Кючуков, който се прочу с непреодолимата си страст към малки момченца, почукал в кметството в Първомайци. Питал за адреса на вуйчо си, който живее в селото.

После обяснил на служителката, че му трябва удостоверение за наследници на вуйчото, но не носел никакви документи. Отпратили го. През това време на площадките в парка до кметството играели 4-5 деца. Педофилът веднага се присламчил до тях.

“Ние поливахме градинките, когато мъжът се появи, гол до кръста, с анцуг.

Направи ни впечатление странната му походка, която показваше, че е “мека китка”. Дечица играеха тука и той отиде при тях. След малко най-малкото момченце дойде и

каза, че го опипвал, бръкнал му в гащите.

Първоначално не реагирахме, но започнахме да го наблюдаваме. Децата избягаха на площадката от другата страна на читалището, а той - след тях”, разказа Райна Смилова.

Когато хлапетата се развикали изплашени “Този ни преследва”, жената отишла и повикала кварталните полицаи. Арестували го, а бърза справка в масивите на МВР показала с кого си имат работа.

Така осъжданият три пъти за блудства начален учител Асен Кючуков пак попадна зад решетките. Посегателството над 6-годишното момченце се разследва от окръжната прокуратура в Търново, тъй като е в условията на опасен рецидив.

“Все още сме в начална фаза, провеждат се разпити на свидетели, предстои изготвяне на експертизи”, обясни наблюдаващият прокурор Цани Попов.

На 4 септември Апелативният съд е потвърдил постоянното задържане под стража на Кючуков. Имало опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление, мотивират се магистратите. Пред разследващите той не се признал за виновен.

Серийният педофил е излязъл на свобода на 24 август. Излежавал е последната ефективна присъда от 3 години и 4 месеца за гавра с две момчета на 7 и 10 г. в Пазарджик. Гнусното престъпление бе извършено през 2010 г.

“Дойде си и каза, че е бил при майка си в Козлодуй, носеше багаж, който тя му е пратила. Каза, че вече всичко е наред. Никога не е говорил за затвора. Явно се срамуваше от мен и се опитваше да заключи този етап някъде дълбоко в психиката си. Но тази негова слабост прави още по-труден моя живот и ме превръща в трън в очите на съгражданите ми”, обясни бащата на Асен - Николай Кючуков.

“24 часа” откри 65-годишния мъж в наследствената му къща в Долна Оряховица, където се завърнал да живее след развода със съпругата си. Преди това той 20 години бил учител по изобразително изкуство и трудово обучение в Козлодуй. След раздялата при него заживял по-малкият син, а Асен останал при майка си.

“До пълнолетието му бяхме заедно, нормално семейство. После се отключи тази негова склонност, отдавам го на недостатъчната грижа от страна на майка му”, споделя Николай.

Според психиатричната експертиза на Асен по едно от делата тя е строга и не е обичала момченца.

“Родителите ми не са ме прегръщали. Аз съм гушкал много деца, няма идеални хора”, казва педофилът на едно от заседанията по второто дело срещу него в Горна Оряховица.

Влечението на Асен към децата се проявява още преди да навърши 20 г. Тогава учи начална педагогика. Докато живее при майка си в Козлодуй, върши първите си блудства.

Предпочита момченца на по 7-8 г. Заговаря ги по детски площадки, сяда до тях, бърка в панталоните им и ги щипе по слабините. Само в крайдунавския град има над 15 жалби. През 2006 г. срещу него започва досъдебно производство за блудство с двама малчугани.

На първа и втора инстанция е осъден на 2,5 г. затвор. Докато Върховният касационен съд разгледа делото, Асен се мести да живее при баща си в Долна Оряховица. Там отново започва да налита на деца.

Според бащата влечението му е провокирано и от кратките периоди, в които учителства в горнооряховското село Върбица и във врачанско село. Мълвата носи, че там

дори е подложен на линч от родителите на пострадалите хлапета. В Долна Оряховица педофилът по цял ден скита по улиците и търси жертви. Описват го като тих и скромен, но няма никакви приятели в градчето.

Според експертизите по делата е хомосексуалист, страда от психопатия от смесен тип, нарушена социална адаптация и крипторхизъм (аномалия на половите органи, когато единият или двата тестиса са “скрити” в тялото).

На 29 май 2008 г. Асен се прибира към къщата на баща си. Момче и момиче на по 8 г. милват коте на улицата, по която минава. Когато вижда децата, педофилът присяда на пейката до тях. Прегръща момчето и го разпитва за родителите му и за училище. Държи го здраво с едната ръка, а с другата бърка в панталонките му и го пипа по слабините. Започва да пъшка. Момченцето се разплаква. Другото дете отива при баба си, но докато жената пристигне, Асен вече се е отдалечил.

За поредното престъпление срещу него тръгва ново дело, което също завършва с осъдителна присъда. Влиза в затвора в края на 2008-а по делото от Козлодуй. След това лежи и за делото от Долна Оряховица. Излиза през 2010 г.

Записва се на езиков курс в Пазарджик. И там търси малки момченца, за да удовлетворява нагона си. Арестуван е през април 2010 г. Пред полицаите се представя с имената на брат си. Когато проверяват в системата, се оказва, че лъже. След това лъсват всички материали срещу него и присъдите му. Влиза на топло за 3 г. и четири месеца. Вероятно е работил в затвора и е излежал присъдата си по-рано, обясняват прокурори. Така серийният педофил отново започва да дебне момченца.

“Затворът не го превъзпитава. Той трябва да бъде лекуван. Да го приберат в някое здравно заведение, да знаем, че е на сигурно място, та и ние да сме спокойни. Иначе още на втората минута щом излезе на свобода, пак започва”, реди бащата.

Откакто отново е зад решетките, Асен не е посещаван от близките си. На гледането на мярката му за неотклонение е само с адвокат. “Като ме задържат, родителите ми спират да се интересуват от мен”, казал педофилът пред полицаите.

 

24chasa.bg

 


Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 50 посетителя в сайта