www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ВОДОЛЕЙ - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)


Какво очаква Водолейте през 2018?

По-голяма част от Водолейте през 2018 ще бъдат толкова заети с кариерата и работата си, че любовта много скоро ще отиде на заден план. За вас ще бъде много по-важно да изучавате икономическите новини и борсовите котировки, отколкото да се готвите за срещи с любимия човек финансовата страна със сигурност е една от най-важните, но само в случай, че Водолейте вече са сключили брак. Тогава такава загриженост за семейния бюджет само ще укрепи връзката ви.

МЪЖЪТ-ВОДОЛЕЙ

Цялата 2018 г. може да бъде разделена на две части: съответно първо и второ полугодие. Първата половина на годината предполага с предимство решаване на въпроси от материален характер, както обещава хороскопа за 2018 г. През февруари и март в личния ви бюджет ще се появи голяма дупка, а близо до април парите буквално ще започнат да изтичат през пръстите ви. Всеки разход ще ви се струва жизненоважен, въпреки че, в действителност възможност да се пести винаги има.Уважаеми мъже-Водолей, отнасяйте се по-рационално към своя труд. Макар че някои Водолей ще успеят да си намерят допълнителна работа или някаква халтурка, която ще им помогне малко да поправят положението.

Хороскопът за 2018 г. за Водолей, показва че проблемът с парите при вашия ирационален подход ще слезе "на нула" близо до втората половина на годината. Парични проблеми не се очакват, но е възможно влошаване на отношенията с близки роднини, поради неспособността ви да приемате чуждата гледна точка, така че с излишната настойчивост също не прекалявайте. Като цяло 2018 г. обещава да бъде приятна по отношение на пътуванията. Нови усещания и приятни преживявания ви очакват през юни и август. И няма да има значение дали пътуването ще бъде до вилата с приятели, или почивка в страни с по-топъл климат, и в двата случая ще бъдете щастливи и доволни.

ЖЕНАТА-ВОДОЛЕЙ

Годината ще бъде трудна за жените-Водолей както по отношение на любовта, така и за кариерата и материалното благополучие. Сега не е време да оставите

нещата да вървят от само себе си и да чакате да се случат чудеса, които съдбата ще ви подари. Много по-полезно и по-ефективно ще бъде да поемете всичко в свои ръце и да действате съобразно ситуацията. Вашето търпение, умението ви да се мобилизирате и вашата разсъдливост ще ви бъдат от голяма полза. В периода от април до средата на лятото вие ще бъдете приятелски настроени, общителни открити към всичко ново, с удоволствие ще се присъединявате към нови компании и ще намирате нови приятели. Това ваше отношение към живота непременно ще привлече противоположния пол, мъжете на практика ще се лепят за вас. Най-важното в този момент е да не си загубите главата и да не се отдадете безразсъдно на водовъртежа на страстта. Най-добре е да изчакате известно време, да прецените ситуацията от страни и едва след това да изберете подходящият вариант.

Постарайте се през цялата година да запазите това ваше настроение: природната енергичност на жената-Водолей, заедно с нейното обаяние и чар, и превъзходно чувство за хумор, ще накарат мъжете да си изгубят ума. Вашата невероятна енергичност и завидна упоритост при постигане на целите, ще ви помогне и във финансовата сфера. Ако съумеете да съхраните това свое състояние и най-смелите идеи относно вашата работа, ще ви помогнат да привлечете вниманието на печеливши партньори, а е възможно дори да получите повишение и да се придвижите нагоре по кариерната стълбичка. От време на време ще изпадате в мрачно настроение без да е ясно защо ви е нужно всичко това, но най-важното е да можете да преодолеете това свое състояние, което ще се появява няколко пъти през годината.Вашата природна активност ще направи годината успешна във всички сфери на вашия живот.

РАБОТА ЗА ВОДОЛЕЙТЕ ПРЕЗ 2018

Работа ще имате много. Различна. През цялата година ще ви съпътства желанието да действате бързо, необмислено и импулсивно. Трябва да направите всичко възможно, за да потиснете това желание. По-лесно е да намерите работа, която ви харесва или да се реализирате в творческите професии, каквито са професиите на артистите, писателите, поетите, художниците и музикантите, където, между другото, има много Водолей. Хората, чиято работа е рутинна и скучна, непременно ще искат нещо радикално да променят в живота си, което разбира се не е забранено. Вие винаги ще бъдете в състояние да започнете да правите нещо ново, нещо в по-малки мащаби и разбира се не веднага, а постепенно. Ако всичко тръгне успешно, заедно с това ще бъдат удовлетворени и вашите духовни потребности, това също може да обещае добри печалби. Така че, давайте!

Деловите контакти, свързани с чуждестранни фирми и чуждестранни партньори също трябва да бъдат преразгледани. Направете всичко съобразно законността и това, което е залегнало в юридическите актове и нормативите. Постарайте се да избягвате "приятелски" сделки, обещания на "честна дума" и молби да прикриете нещо в отчетите. Един от най-трудните периоди ще бъде периодът на първите две декади на август, тогава ще трябва да работите много и упорито. Но вече от началото на септември всичко ще влезе в нормалното си положение и вие ще можете спокойно да изпълнявате всичките си задължения. Тази ситуация ще продължи до края на годината.

ПАРИ ЗА ВОДОЛЕЙТЕ ПРЕЗ 2018

Като цяло, в материално отношение  2018 година ще бъде нееднозначна, всичко ще зависи от умението ви да взимате рационални и премерени решения. Първите 4 месеца ще бъдат особено неизгодни икономически, но от второто тримесечие, ще се появи възможност да спечелите, при това доста добре. Бъдете концентрирани и. подготвени за различни възможни обстоятелства, трябва да имате поне малко "бели пари за черни дни". Най-неблагоприятни във финансово отношение ще бъдат юли и август, време, когато ще се наблюдава върха на нестабилността и несигурността. Може да се наложи да смените работата си с по-подходяща или по-високо платена.

Не пренебрегвайте такава възможност. През есента ситуацията при Водолейте ще се стабилизира и ще се подобри. Третата декада на септември и целият октомври ще донесат много възможности за кариерно израстване, без значение какъв точно ще бъде варианта за печалба. Чак до средата на ноември ще трябва усилено да се трудите, но затова в края на ноември ще можете спокойно да се подготвите за новогодишните празници и да не се скъпите за подаръци, които със сигурност ще искате да купите за близките си.

ЛЮБОВ ЗА ВОДОЛЕЙТЕ ПРЕЗ 2018

2018 г. за Водолейте обещава да бъде трудна в личните отношения. Водолейте, за разлика от другите знаци от зодиака, имат доста непосредствен характер и за много неща могат да си затворят очите, но в този момент такова отношение към живота едва ли ще ви бъде от полза. Пазете се от твърде необичайно и предизвикателно поведение, от крайни прояви на свободно поведение и различно мислене, в противен случай има вероятност околните да ви разберат

неправилно. Такова ваше поведение ще доведе до недоумение и ще предизвикат  объркване сред близките ви приятели, затова, за да не съжалявате след това за неуместните постъпки, мислете спокойно и не се хвърляйте в крайности.

Връзките на Водолейте, които са започнали в началото на годината, ще бъдат страстни, бързо развиващи се и много експресивни. И, за да запазите тази страст за дълъг период от време, ще се изисква от вас известно търпение. Но има и един недостатък - подобна динамика може да предизвика кавги, недоразумения и ненужна агресия от страна на партньора. Постарайте се да запазите разума си трезв, не се поддавайте на провокации и ще бъдете възнаградени с връзка, която ще бъде пълноценна, здрава и вълнуваща.

През летния период на 2018 г., Водолейте може неочаквано да си спомнят за стара любов, било то училищна любов, бивши съседи, стари приятели или просто хора, които някога сте харесвали, но по някаква причина сте престанали да общувате с тях. Има голяма вероятност от връзка, която ще се роди след общуване в интернет или благодарение на сайтове за запознанства. Как ще постъпите в дадената ситуация, ще решите единствено вие. Но запомнете едно, не решавайте нищо прибързано и без да сте обмислили всичко.ВРЪЗКИ ЗА ВОДОЛЕЙТЕ ПРЕЗ 2018

Ако самотните Водолей по цял ден прекарват в офиса и готвят отчети, то любовната страна от вашия живот, просто ще премине покрай вас и вие дори няма да забележите. Ето защо, ако имате някаква романтична връзка, не я пренебрегвайте заради вечната си заетост, в противен случай ще платите скъпо - вашият партньор ще започне да търси любов "в страни", а това съвсем не ви е нужно.

Скъпи Водолей, хороскопът за 2018 г. предупреждава, че трябва да намирате време за половинката си. Нека да е за кратко, но редовно. Само в такъв случай партньорът ви ще ви отвръща с пълна взаимност.

Също така, за Водолейте може да се каже, че първите три месеца няма да бъдат най-подходящото време за решаване на проблеми в личния живот и за за почване на връзка. През този период не трябва да приемате никакви съдбоносна решения, да търсите виновни и да се опитвате активно да отстоявате собствената си гледна точка. Най-добре изчакайте по-подходящ момент за тези неща. Причина затова може да бъдат проблеми на работното място, нестабилна ситуация, която може да унищожи повечето от вашите планове.

Но през март и април 2018 г., можете да започнете да търсите изход от създалата се ситуация, и както често се случва, самата ситуация да бъде прекалено сложна и объркана за Водолейте. Вашият партньор през този период ще бъде на ваша страна, заедно ще намерите всички решения и ще стигнете до необходимите компромиси. Решените през този период въпроси ще ви помогнат да си спестите време и нерви почти до края на годината.

ЗДРАВЕ ЗА ВОДОЛЕЙТЕ ПРЕЗ 2018

През 2018 г. трябва да бъдете особено внимателни към здравето си, тъй като е голяма вероятността от обостряне на хронични заболявания, които не са ви напомняли за себе си от дълго време. Поради факта, че цялата година ще бъде много динамична, променлива и напрегната, никак няма да бъде излишно по-отрано да се погрижите за превантивни мерки. Прекомерните натоварвания може да достигнат екстремни нива, задължително ще се появи умствено пренапрежение, затова няма да бъде никак лошо отрано да се погрижите за профилактика и превантивни мерки.

Бъдете готови за последствията, ще ви се наложи да положите прекомерни усилия, да изгубите много време, за да поддържате тялото си във форма. Като цяло, нивотона жизнения тонус на Водолейте ще бъде доста ниско. И тази тенденция, възникнала в началото на годината, ще продължи чак до декември.

Опитайте да се предпазите от травми и травматични ситуации, винаги гледайте внимателно пред краката си и около себе си, за да избегнете всичко, което би могло да ви нарани и навреди. При най-малките симптоми на заболяване, трябва да предприемете необходимите превантивни мерки. Особена опасност представлява

дихателната система, и при най-малката проява на хрема, незабавно започнете лечение. Не допускайте болестта да се развие и не оставяйте без внимание нито един признак за заболявания.

 

 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 47 посетителя в сайта