www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

СТРЕЛЕЦ - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)

Какво очаква Стрелец през 2018?

 

През 2018 г. Стрелците ги очакват сериозни промени в съдбата, които не само ще преобърнат живота им, но и ще нарушат обичайния за Стрелците ход на събитията. Според хороскопа за 2018 г. за Стрелец, всичко ще се случва толкова бързо, че дори да искате да по влияете или да разберете какво се случва, ще се окаже почти невъзможно. Но вие не трябва да се страхувате от предстоящите промени, важното е да останете на висота. Необходимо е да бъдете съсредоточени, внимателни и да се вслушвате във вътрешния си глас.

Тези от Стрелците, които всъщност не искат много да препускат "галоп из Европа", не трябва да разчитат на главозамайващ успех. Съдбата ще предостави шанс на Стрелците, но ако не успеете или не искате да се възползвате от него, то тя ще го даде на този, който заслужава. И вие сами ще си бъдете виновни за това. Ето защо, хороскопът за 2018 г. за. Стрелец ще зависи изцяло от вашите възгледи за живота, а също така и от това какви методи използвате, за да получите желаното.

Ние не казваме, че всички промени ще ви се дадат лесно, възможно е в някои ситуации да ви се наложи да стъпите върху собственото си гърло, да промените навиците си и да се разделите със старите си приятели. Постарайте се през тази година да живеете с всички в мир и любов, за да може в края на годината да не стоите на опашката от недоволни хора. Дори и да сте взели решение с някого да се разделите, направете го с добро, а не с грандиозен скандал.

Стрелците ще започнат да обмислят нови проекти в началото на есента, но те няма да ги изложат на обществено внимание до момента, когато внимателно ще претеглят всички "за" и "против". И В същото време, представителите на този знак от Зодиака, ще бъдат обременени с някои социални отговорности. На тях много ще им се иска да захвърлят всичко, за да се заемат с работата си, но няма да го направят, за да не подведат хората, които уважават. Те не искат да минат за ненадеждни и безотговорни хора. По своя характер Стрелците са обществено зависими хора, те много държат на мнението на другите за собствената си персона. Според хороскопа за Стрелец за 2018 г., септември и октомври ще бъдат наситени на събития, много и различни хора ще искат да общуват със Стрелец и да обсъждат различни въпроси.

МЪЖЪТ-СТРЕЛЕЦ

Хороскопът за 2018 г. за мъжа-Стрелец предвижда нови възможности, така че ще бъде добре да приготвите две стрели и най-малко единият от двата заека непременно ще бъде ваш. Мъжът-Стрелец умее да бъде толкова убедителен, че непременно да спечели последователи, също така той не е лош търговец. Хороскопът за 2018 г. обещава на мъжете-Стрелци голям късмет през втората половина на годината. Пред вас не е само една година, а може да се каже, че са цели две, през които ще можете да осъществите всичките си големи планов, и да надминете всички предишни успехи и постижения.

ЖЕНАТА-СТРЕЛЕЦ

Ако обичате работата си и не я считате за скучна, то хороскопът за 2018 г. за жените-Стрелец, предвещава промени в професионалната сфера, Натрупалите се проблеми и постъпилите допълнителни предложения няма да ви оставят дъх да си поемете. Ще се наложи доста да тичате. Ако се заемете с решаването на проблемите с ентусиазъм, ще можете да спечелите добри пари. Първите 6 месеца са най-подходящи за осъществяване на вашите мечти.


ЛЮБОВ НА СТРЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018

Любовта ще мине малко в страни от вас, давайки предимство на сделки с недвижима собственост и имущество. Взаимоотношенията с децата се усложняват и стигат чак до недоразумения и раздели. А за справяне с появилите се от нищото проблеми, ще са ви необходими не само цялата 2018 г., но и голяма сума пари.

В любовната връзка ще настъпи такъв.период, който ще ви накара да погледнете на личния си живот от друга страна. И трябва да решите какво означава за вас такова понятие като любовна връзка. Вашата непостоянна натура ще бъде увлечена по ново момиче, което близките и приятелите ви отхвърлят. През пролетно-летния период на 2018 г. чувствата ви ще кипят без край. Април, май, юли, август ще бъдат наситени със страст и ревност. Ако вие можете да живеете щастливо, за нищо да не се притеснявате и да не драматизирате събитията, то от връзката, която по-рано сте смятали за обречена, можете да вземете най-доброто и да й се насладите изцяло.В обществения живот също не всичко ще бъде гладко, взаимоотношенията с приятелите ще се влошат толкова много, че с някои ще се наложи да се разделите, най вероятно завинаги. За да не се случи това, бъдете по-малко категорични в общуването и изказванията, също така се опитайте по-малко да критикувате чуждите грешки.

ПАРИ НА СТРЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018

Към всяка работа Стрелецът подхожда с артистичност, неизчерпаема енергия и неуморим оптимизъм. Неговото финансово благополучие пряко зависи от директора на компанията, в която той работи. Въпреки че е без значение колко ви сока заплата получава за труда си, на Стрелеца това ще му стигне само до следващата заплата. При работа с парите той е изключително невнимателен, неговата щедрост и състрадание просто нямат граници. В зависимост от настроението си той може да хвърля пари наляво и надясно, да даде в заем на абсолютно непознат човек, а също и да помага на нуждаещи се. Да натрупа някакви пари с такъв характер едва ли е възможно, но каквато и да е съдбата му, тя често го глези. А ако се вземе под внимание и хороскопа за 2018 г. за Стрелец, парите сами ще дойдат в ръцете му. За Стрелците е забележително това, че дори и да имат ниска длъжност и добър ръководител, то началникът им може да получава по-малко от Стрелеца. Тъй като той е отличен работник, за което получава премия, хонорари и дивиденти. Ключова възраст за постигане на материално и социално положение са 23, 35, 47 г. Стрелецът има нужда от някой, който ще може да го предпазва от рискови операции. Според хороскопа, през 2014 г. Стрелец го очакват непредвидени разходи.

ВРЪЗКИ НА СТРЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018

Стрелец ще започне 2018 г. с дълбок размисъл. През тази година в семейството на Стрелец атмосферата ще бъде като затишие пред буря. На пръв поглед всичко ще изглежда перфектно, но в душата на Стрелец ще започне да се надига протест за това, което на практика се случва. Всеки път ще се превъртат в главата му различни ситуации, за да намери начин да постигне хармония в.брака, както и да преживее още веднъж сладостните мигове на приключенията извън семейството.

През тази година Стрелците ще решат за себе си какво те, в крайна сметка, най-много искат. Някои ще вземат решение за развод, защото семейните отношения са се изчерпали. Да осъществи всички тези решения Стрелец ще се опита през пролетта. Но ако се съди по хороскопа за 2018 г. за Стрелец, връзката им вече не може да се възстанови, колкото и да искат това, защото властта е завзел суровия Сатурн. На трезва глава Стрелец и неговият партньор още веднъж ще преценят всички достойнства и недостатъци на този брак. Партньорът му за пореден път ще убеди Стрелеца в правилността на избора в миналото и оптималните отношения в реалния живот. Когато се върнат радостта и щастието в дома на Стрелец и се възобновят старите отношения с проверения партньор, те ще се съгласят с правилността на взетото решение.

ЗДРАВЕ НА СТРЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018

Стрелците няма да имат здравословни проблеми само ако вземат под внимание хороскопа за Стрелец за 2018 г, за здравето, и се постараят да се откажат от вредните навици, или поне да не се увличат прекалено с алкохола и цигарите. Хороскопът препоръчва през тази година Стрелците да обърнат особено внимание на организацията за здравословно хранене и прочистване на организма. През април и май трябва да направят известни усилия за укрепване на имунната система. В края на юни и началото на юли 2018 г. са възможни проблеми със здравето, като например телесни травми. През този период Стрелците ги заплашват ненужни нервни вълнения и безпокойства, което ще доведе до много негативни емоции, от които ще трябва да се отървете, защото те могат да се обърнат срещу него.

Хороскопът за здраве за 2018 г. за Стрелци ни казва, че времето от средата на ноември до края на декември ще бъде доста трудно. Често емоциите на Стрелец няма да имат граници, така че ако искате да сложите в ред чувствата си и да постигнете душевно равновесие, трябва да използвате различни методи за релаксация.

През 2018 г. астролозите препоръчват на Стрелци повече време да прекарвате сред природата, от проблемите в живота ще ви помогне да се разсеете някакво хоби или някакъв вид творческа дейност. В края на годината Стрелците ще бъдат в добро настроение и ще повярват в безоблачното бъдеще.


 

 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 82 посетителя в сайта