www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ВЕЗНИ - 2018

(1 vote, average 1.00 out of 5)

 

Какво да очаква зодия Везни през 2018 година?

Събитията през тази година 2018 -  заслужават особено внимание. Везни ще станат особено чувствителни към чуждото мнение, което не винаги ще им бъде от полза. Зa Везни е характерно равновесието във всяко едно отношение. Въпреки това, не е изключено стремежът към хармония да не може да се съчетае с търпението и постоянството. Обикновено вие искате да постигате всичко веднага и с лекота. Но, както ни казва хороскопът за 2018 г. за Везни, трябва да проявите търпение и постоянство във всички дейности и начинания.

Не трябва да забравяте, че само предпазливостта и целеустремеността ще ви помогнат да постигнете желаното. Във финансово отношение Везни ще могат да получат това, което им се полага, но само след като положат необходимите усилия.Особено трябва да се пазите от ненужни разходи през есенния и пролетния период от време. Пестеливото отношение към финансите и внимателно обмислените решения ще бъдат гаранция за успех. Ако вярвате на хороскопа за 2018 г., то Везни трябва да бъдат много търпеливи. Ако не подкрепяте конфликтни ситуации, успехът в сърдечните дела ви е гарантиран. В противен случай хармонията в личния живот от време на време ще се нарушава. Пролетният и есенният период не са безопасни за една връзка, доколкото през този период са възможни разриви при отдавна установени отношения. Трябва да сдържате емоциите си, за да създадете максимално

благоприятни условия за нормални отношения. Хороскопът за Везни за 2018 г. ни обещава, че най-доброто лекарство за всички болести, това е спокойното, стабилно отношение към всякакви обстоятелства и повече хумор.

МЪЖЕ-ВЕЗНИ

Доколкото мъжете, родени под знака Везни, във всичко и винаги се стремят към хармония, може да ни се стори, че точно този човек е способен да реши всички възникнали проблеми по пътя си. Той наистина може да изглежда способен да реши всякакъв конфликт и да намери за приятелите и любимата си жена на-доброто решение на проблемите. Но не трябва да се бърза с изводите, доколкото хороскопът за 2018 г. за Везни, където мъжете от този знак са описани в най-ярки характеризиращи краски, препоръчва да се прояви предпазливост в отношенията. На първо място трябва да помните, че мъжете-Везни може да се окажат много придирчиви към всички детайли и дреболии. В края на краищата те се стремят към хармония и изискват същото и от останалите. По отношение на личните взаимоотношения,както ни казва хороскопът, мъжете-Везни може да проявят колебание и нерешителност за сериозни действия. В същото време той ще бъде в състояние да очарова жените, но няма да може да си отговори на въпроса, желае ли да свърже живота си в брачен съюз. Във финансово отношение го очаква успех, но само при условие, че няма да проявява разточителство и ще се съсредоточи върху кариерата.

ЖЕНИ-ВЕЗНИ

Жената, която се е родила под знака на Везни има желание за хармония във всичко без изключение. Покровителката на този тип жена - Венера, ги е надарила с необикновена красота, чар и способност да се харесват на околните. Хороскопът за 2018 г. за жените-Везни ги съветва да бъдат по-естествени и да не се стремят да подкрепят спорове, а в голяма степен да се стремят да неутрализират всяка подобна ситуация. Само тогава ще се създаде най-благоприятната среда, при която една жена може да се чувства комфортно. Ще трябва всичко внимателно да се преценява, преди да се захванете с каквато и да било дейност, не трябва да се отклонявате от обичайните си принципи във всичко да поддържате баланс и равновесие. Всяка грешка или необмислено решение може да доведе до дисхармония и провал. Кактовинаги, трябва да внесете нещо ново в интериора на жилището си, може да мислите за нов дизайн. Както казва хороскопът за 2018 г. за Везни, на жените ще им бъде полезно да общуват с приятни неща. Надарена от природата с голяма общителност, жената-Везни се стреми да разшири кръга от познати и приятели, или да намери по-интересни хора с които да общува и споделя информация. През тази година контактите ще донесат полза, както никога досега. Но ще трябва да се откажете от излишни разходи. Хороскопът за 2018 г. за Везни приканва жените да бъдат изключително предпазливи във финансово отношение. Желанието на жените-Везни да харчат много пари за приятни дрънкулки, през тази година може да нарасне. Що се отнася до личния живот, то с жена, която принадлежи към знака Везни, трябва да бъдете много внимателни. Тя често не е готова да вземе сериозно решение и в голяма степен за нея е по-приемлив лекия флирт. Въпреки това, ако я връхлетят истински чувства, тя ще бъде в състояние да отговори с взаимност.


РАБОТА НА ВЕЗНИ ПРЕЗ 2018

Както обещават планетите по отношение на работата, според хороскопа за 2018 г., Везни ги очакват глобални промени. През тази година може да се случат много сериозни събития, като загуба на работата или смяна на професията. За тези, които ще се окажат в непредвидени ситуации, такива събития могат да предизвикат буря от емоции, да нарушат душевната им хармония и равновесие. Трудностите може да изглеждат непреодолими. Въпреки това, в никакъв случай не трябва да се отчайвате, тъй като това разположение на планетите, според хороскопа за 2018 г., обещава да зарадва Везни със също толкова непредвидени приятни събития.

За да донесе успех и да се справят с трудностите, за хората, родени под знака на Везни, ще бъде особено полезно да се научат с по-голямо търпение да се отнасят към всички неуспехи и да не ги възприемат като нещо неизбежно и постоянно .Тази година е много благоприятна за всякакви нови начинания, включително и за започване на собствен бизнес. Можете да изберете любимата си дейност, която със сигурност ще ви носи доходи, тъй като любимата работа винаги може да стане печеливша, и защото в този случай е възможно С най-малко усилия да достигнете

всички върхове, изпитвайки при това пълно морално удовлетворение. Всякакви инициативи в работата, както обещава хороскопът за 2018 г., за Везни, ще се окажат

много перспективни и в крайна сметка, при правилно отношение към работата, със сигурност ще можете да очаквате успех.

ЛЮБОВ НА ВЕЗНИ ПРЕЗ 2018

На много хора, родени под знака на Везни, както и на техните близки, им се иска разположението на планетите да обещава най-голям успех. Хороскопът за 2018 г. за Везни наистина обещава много позитивни преживявания. Въпреки това,да не избързваме с изводите, Благоприятен изход от всяко положение е възможен само в случай, че са положени много усилия и търпение, в противен случай хората, родени под знака на Везни ги очакват големи неуспехи. Любовният хороскоп за 2018 г, предупреждава Везни, че през тази година, както никога се е активизирала планетата Нептун, която управлява чувствата и емоциите. Знаейки това, трябва да бъдете по-сдържани, да не позволявате бурята от страсти да излезе навън и даразруши брачната връзка. Едно малко романтично приключение в страни може да доведе до разрив дори на един продължителен брак. Но, трябва да се отбележи, че това е възможно само в случай, когато бракът е нестабилен, За здравия и устойчив брак тази година би могла да бъде също така и година на сериозни изпитания. Не се препоръчва да се увличате в случайни чувства, възникнали под влиянието на емоциите, което неминуемо може да се случи през пролетта. Эа ергените тази година може да се окаже ползотворна по отношение на това, че може да установят трайна връзка. Възможен е брак, но най-вероятно това ще бъде едно малко, но приятно любовно приключение, което ще остави приятни следи в паметта.

ПАРИ НА ВЕЗНИ ПРЕЗ 2018

Много хора ги вълнува въпроса какво интересно и полезно може да каже хороскопа за 2018 г. по отношение на парите. Отговорът не е еднозначен, защото той пряко зависи от потребностите и действията на самия човек, който се е родил под знака на Везни. През есенния и пролетния период Везни може да проявят известно разточителство, което няма да е добре,те непременно трябва да се сдържат, Трябва да се въздържате и от непредвидени покупки. В същото време трябва да помисли те и за това, как да увеличите доходите си. За тези, които са едва в началото на предприемаческата дейност, тази година ще се окаже най-плодотворна и перспективна. Можете спокойно да започнете дейността си, но не забравяйте, че всяка работа изисква особен подход и предпазливост. Ако искате да смените работата си, можете спокойно да го направите - разположението на планетите през тази годи на е най-благоприятно за подобни начинания. Хороскопът за 2018 г., който засяга темата за парите, обещава на Везни големи възможности, но предупреждава, че финансите изискват особена грижливост и пестеливост, така че трябва седем пъти да измерите, преди да вземете едно окончателно решение.

ВРЪЗКИ НА ВЕЗНИ ПРЕЗ 2018

Що се отнася до връзките, то разположението на планетите през тази годи на обещава бурно развитие на събитията. Планетата Нептун ще оказва влияние върху съзнанието на хората, принадлежащи към знака на Везни, и ще се опитва да контролира чувствата и емоциите им. Най-опасното време - това е пролетния период. Ако се поддадат на влиянието на Нептун, Везни може да извършат такива постъпки, за които след това горчиво ще съжаляват. Това може да бъде нежелателна връзка, и това особено засяга женените и омъжени Везни, които поддали се на страстта, ще разрушат както своето, така и чуждото семейство. В отношенията с колегите нещата също няма да са гладки. Отношенията на Везни с колегите, както казва хороскопа за 2018 г., могат да окажат влияние върху тяхното израстване в кариерата, и то не непременно от към добрата страна. Възможни са конфликтни ситуации, които може да ви принудят да напуснете работа. Ако в плановете ви не влиза смяна на работата, то е много важно да се запасите с търпение и да проявите умение да неутрализирате ситуацията.

ЗДРАВЕ НА ВЕЗНИ ПРЕЗ 2018

Здравето е много важно за Везни, защото от състоянието на здравето зависи изходът на много от делата, с които той се е захванал, както и настроението. В никакъв случай не бива да се пренебрегва здравето. Нито едно начинание няма да завърши успешно, ако има проблеми със здравето. Везни трябва да се чувстват предупредени, че през тази година ги очакват големи изпитания, особено през пролетта и есента. Може да се усложнят съществуващите вече хронични заболявания, а също има риск да придобиете и нови. Желателно е от рано да преминете през всички превантивни мероприятия; да отидете на лекар и да се информирате за слабите си места. Трябва да се въздържате от мазната храна и алкохола, или поне всичко да бъде с мярка, което е толкова присъщо на този знак. Здравето може да се запази, както обещава хороскопа за 2018 г. за Везни, ако водите активен начин на живот, не се разстройвате за дребни неща и общувате повече с приятни хора.


 

 


Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 88 посетителя в сайта