www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ЛЪВ - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)

Какво очаква Лъв през 2018?

Лъвовете ги очаква успешна 2018 година, която ще им позволи ga реализират старите си планове и ga постигнат големи успехи.

Освен това, те ще могат ga се научат на нещо ново, ga получат знания, които ще им помогнат ga се издигнат по бариерната стълбица или ga започнат собствен бизнес, който ще се окаже печеливш.

Новата 2018 г. е приготвила за всички знаци от хороскопа приятни изненади и нови приключения - някои ще намерят половинката си, някои ще получат финансово благополучие, а други ще дочакат сбъдване на най-съкровените си мечти. Хороскопът за 2018 г. за Лъв предсказва сериозни промени не само в личния живот, но и в кариерата. Както и всички други владетели. Лъвовете трябва да се научат да носят короната си скромно и да не издават царските си наклонности. Те трябва винаги да помнят за най-опасния грях, който може да ги преследва - това е суетата. Най-често представителите на този знак са много топли, състрадателни и дружелюбни хора, които винаги показват своите дълбоки чувства.

Понякога се създава впечатлението, че в тях е вградено някакво устройство, което осъществява контрол и помага да пренасочват чувствата си, при това устройство то заработва винаги в такъв момент, когато са засегнати гордостта и чувствата на Лъва. Лъвовете могат да бъдат благородни, но ако се научат да бъдат и демократични, то тогава ще забележат, че околните ги поставят в центъра на вниманието.

Мъжът Лъв

Мъжете-Лъвове са доста упорити, Но са надарени с голям магнетизъм и интелект, което силно привлича хората към представителите на този знак от зодиака.

Благодарение на ума си, а също така и на изящните маниери, този знак от зодиака се сравнява с царски знак. В края на краищата астрологичният символ на Лъва е царят на животните. Хората родени под този царски знак притежават достатъчно силна воля, но в същото време те доста плахо се подчиняват на диктат. Лъвовете са изпълнени с благополучие и са много великодушни, мъжествени, смели, самоуверени, взискателни, жадни за власт, много често те са и разточителни. Представители те на този знак от зодиака имат склонност към разкош и високомерие, и са готови да служат на велики идеи. При това, те съвсем не се притесняват ако "насилват" волята на другите и налагат собственото си мнение.

Мъжете-Лъвове могат да бъдат избухливи и доста резки, а към враговете си доста великодушни. Взимат под опеката си абсолютно всички, които търсят защита, обичат да живеят добре, спортуват, при това техните маниери доста често приличат на аристократични маниери. Много често могат да комбинират дълбокото чувство и саможертвата със студената пресметливост, никога не забравят за собственото си благополучие.

ЖЕНАТА-ЛЪВ

Представителите на прекрасния пол от този знак много често са изключително привлекателни за мъжете, но те не трябва да "пускат прах в очите", защото рискуват да отблъснат от себе си човека и да останат сами. Може да се каже, че при жените-Лъвици има ярко несъответствие между онова сексуално влечение, което те изпитват (слабо развито и доста хилаво) и сексуалната енергия, която те излъчват (привличаща вниманието и доста агресивна).

На жените-Лъвици им прави впечатление колко са привлекателни за противоположния пол, заедно с това на тях им се струват много забавни старанията, които полагат мъжете, за да спечелят вниманието им, при това голямото мъжко внимание ласкае суетата им. Жените се забавляват с мъжете и не се замислят много за смисъла на тази игра, защото самите те не изпитват никакво желание. Обичат да манипулират мъжете и да получават всичко, което поискат още при първата среща.

Прекрасните представител ки на този знак от зодиака са наясно колко са привлекателни и с всички сили се опитват да подчертаят това. Дори въпреки факта, че те на практика никога не изпитват страстно желание, не обичат секса и доста леко достигат върха на удовлетворението. Те могат да не се съгласят на някакви екстравагантни пози в секса, само за да не развалят прическата си. На пръв поглед може да изглежда, че жената-Лъв силно се интересува от секса, но това съвсем не е така.

През целия живот мъжете погрешно я приемат за съвсем друг човек, при това много мъже остават силно разочаровани.

РАБОТА НА ЛЪВ ПРЕЗ 2018

През първата половина на 2018 година Лъвовете ще трябва да приемат доста сложни и тежки решения, да се заемат с развитието на бизнеса си или бързо да се изкачват по кариерната стълбица, като поемат върху себе си доста сериозна отговорност, през цялата година обновяват кръга си от познати и завързват нови полезни запознанства. Много голямо значение ще има установяването на делови контакти с партньори от други градове или страни, но трябва да се има пред вид, че такова сътрудничество може да донесе не само добри печалби и да помогне за развитието на собствения бизнес, но може да донесе и много грижи, развитието на сътрудничеството с отделните партньори ще се развива с променлив успех.Амбициозните предприемачи могат да се замислят за откриване на собствен бизнес не само на територията на друг град, но и в друга страна, в резултат на което Лъвовете през 2018 г. ще могат да постигнат целите си. Разбира се, съществува вероятност, че на пътя към успеха ще има много предизвикателства и пречки, конкурентите ще слагат пръти в колелата ви и ще правят всичко възможно, за да ви пречат. Но вие ще можете да решите проблемите си, за това спокойно можете да използвате всички налични възможности. Сред трудните моменти са и постоянните проверки и инспекции, които ще бъдат неразделна част от почти всеки работен ден.

Важно е това да се вземе под внимание и навреме да се приемат всички необходими мерки, за да се избегнат проблемите с контролните органи.


На Лъвовете-служители ще им бъде доста трудно, защото на всяка крачка ще ги дебнат интриги от страна на колегите им, но през първата половина на годината Лъвовете ще бъдат доста силни и ще могат да устоят и предотвратят всички опити на завистниците да провалят кариерата им. През втората половина на годината Лъвовете-служители ги чакат сериозни промени, тъй като в работата много неща ще се изменят, ще има мащабни промени, които може сериозно да разклатят позициите на Лъва. В най-трудните ситуации ще се наложи или да търсят нова работа, или да мислят за отваряне на собствен бизнес.

През втората половина на 2018 година значително ще се усложнят нещата и при предприемачите, тъй като съвсем неочаквано може да възникнат сериозни недоразумения с деловите партньори. В резултат на това може да се стигне до разделяне на компанията.

ПАРИ НА ЛЪВ ПРЕЗ 2018

През следващата 2018 година при Лъвовете финансовата картина ще бъде по-скоро благоприятна, при по-голямата част от представителите на този знак от хороскопа приходите ще останат на същото ниво, а голяма част от разходите ще бъдат доста предвидими.

Любов на Лъв през 2018

През първата половина на предстоящата 2018 г. при по-голямата част от представителите на знака Лъв значително ще се разшири кръга от познати и приятели. Самотните Лъвове, които искат да намерят. нови романтични приключения, могат да разчитат на увлекателен флирт, интересни запознанства и интересни контакти, а също така и приятно общуване с представители на противоположния пол.

През новата година има шанс за нова романтична връзка с човек, когото ще харесате и който идва от далече, също така е възможна съдбоносна среща с вашия избраник или избраница във влак, автобус или самолет. Тези събития със сто процента вероятност могат да се случат през януари, февруари, а също така през юни или август на новата 2018 г. Ако при Лъвовете е започнал вече увлекателен роман още през есента на миналата година, то има голяма вероятност и през новата година романтичната връзка да се развива доста добре.

ВРЪЗКИ

През първата половина на 2018 г. могат да възникнат доста сериозни недоразумения с роднините. Това явление може да се дължи на факта, че Лъвовете не могат да оправдаят очакванията на своите близки или да не изпълнят всички поети задължения. Ако Лъвовете работят в една и съща корпорация с близките си, тогава е възможно да възникнат редица сериозни проблеми, постоянни разногласия и взаимни претенции, които понякога могат да бъдат съвсем неоправдани и необосновани.

Втората половина на годината няма да бъде много добра за повечето семейни ДВОЙКИ. Изведнъж ще излязат наяве всички проблеми, които до сега са били дълбоко скривани, което в крайна сметка ще доведе до появата на сериозни конфликти и спорове вътре в семейната двойка. В най-трудните ситуации е възможно работата да стигне до развод и раздяла, пълна подялба на имуществото, като на първо място това ще засегне подялбата на жилището. Семейните двойки може да предприемат глобално преместване в друг град, друга държава или в нов дом. Разбира се, такива мащабни промени са в състояние да предизвикат много тревоги, притеснения и кавги.

ЗДРАВЕ НА ЛЪВ ПРЕЗ 2018

През първата половина на 2018 година при всички Лъвове енергийния потенциал ще бъде доста висок, в следствие на което много заболявания ще минават покрай тях без да ги засегнат. Астролозите препоръчват по-внимателно да се отнасяте към многобройните и далечни пътувания, особено ако възнамерявате вие да бъдете зад волана през януари, март, а също така и през април. През втората половина на годината Сатурн ще се намира в знака Лъв, поради тази причина от представителите на този знак от зодиака ще се изисква да бъдат по-внимателни и по-грижливо да се отнасят към собственото си здраве. Възможно е да започне обостряне на хроничните заболявания в началото на ноември също така съвсем неочаквано може да сепоявят нови неприятни болести, които много бързо могат да преминат в хронични.

 

Ето защо е необходимо много внимателно да се отнасяте към здравето си, за да избегнете възможните проблеми.


 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 64 посетителя в сайта