www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

РАК - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Какво да очаква Рак през 2018 година?

През 2018 година Раците ще могат ga излекуват gдушевните си рани и окончателно ga изхвърлят от главата си хората, които някога са им причинили болка. Влиянието на позитивните тенденции ще бъgе много силно, Раците ще gокажат и на себе си, и на околните, че са способни на много неща.

През първата половина на годината Раците ще придобият недвижима собственост, а също така могат да се замислят и за смяна на работата. Новата посока в живота им може да се развива трудно и не толкова бързо, колкото на тях им се иска. Всичко това няма да доведе до успех, ще възникнат сериозни проблеми свързани с пари, освен това ще възникнат и проблеми в работата. Това ще се дължи на факта, че втората половина на годината ще бъде особена за Раците, те ще трябва да се разберат с близките си хора,с ръководството и колегите, и да проявяват качествата си при установяване на контакти. Необходимо е да се замислите за това, че през този период може да настъпи такова време, когато ще се наложи да се разделите с много хора.

В такъв момент Раците не трябва да се надяват на своите покровители.Те ще направят ситуацията само още по-лоша. През 2018 г. Раците не трябва да се съобразяват с мнението на околните, поради това, че всеки ще се опита да се бърка и да проваля плановете ви: Втората половина на годината за Раците ще бъде неспокойна. Възможни са големи финансови загуби, а също така конфликтни ситуации, свързани с пари или други материални ценности. През този период опитайте да се концентрирате. Изключете жарта и страстта от поведението си, направете план за най-необходимите разходи и изразходване на спестяванията, постарайте се да разпределите всичко до най-малката дреболия. Необходимо е,също така, Раците да се разхождат на чист въздух, да прекарват времето си с приятели и близки. Всичко това ще бъде ключ към вашия успех.

МЪЖЕ-РАЦИ

Фортуна ще се върне при вас тихо и без да бърза. В крайна сметка, през цялата минала година вие сте подготвяли положителната атмосфера за успеха. Всички ще възприемат успеха ви с изненада. През тази година ще имате нужда от много усилия и търпение, защото това е последния шанс да докажете себе си като креативна личност. Покажете на всички що за личност сте. Колегите ви ще бъдат леко объркани и няма да ви пречат, вместо това ще ви помагат по всякакъв начин, както морално, така и духовно. Трябва да се отбележи, че мъжете-Раци са по душа мечтатели, а тази година може просто да реализира мечтите ви. Да прекарвате времето си сами, ви е строго забранено, размислите и замислеността - също. Изхвърлете всичко излишно от главата си и се доверете на съдбата, повярвайте, тя ще бъде благосклонна към вас. Мъже-Раци, 2018 г. ви предлага да отидете на незабравимо пътешествие с близки приятели, ако сте самотни, то непременно ще намерите единствената и неповторимата. Откъснете се от работата и забравете всички проблеми. Ако имате врагове, простете им, те просто ви завиждат, те са нещастни хора. Не трябва да забравяте също така и факта, че Ракът е естет и ценител на удобството. В любовта за него е не по-малко важен и външният вид, като се започне от удобната мебел и се стигне до подходящата музика. Мъже-Раци, вие ще изненадате всички с успеха си.

ЖЕНИ-РАЦИ

На жените-Раци 2018 г. ще донесе много грижи. Те ще бъдат подвижни,емоционално сдържани и малко нервни. Благодарение на всичко това в работата ще бъде възможно кариерно израстване, а в семейството - взаимно разбирателство, с близките хора всичко ще бъде наред. С недоброжелателите ще намерите общ език. Съветът към вас е да отидете на почивка, за да съберете мислите си. Новата година за вас ще бъде незабравима ако сте неомъжена - тази година е идеална за сватби, ако нямате деца - планирайте! За жените-Раци е много важно да планират своите действия предварително, защото това ще ви помогне да постигнете целите си. Можете да бъдете сигурни, че жената-Рак с вкус ще обзаведе любовното си гнездо, ще създаде интимна атмосфера на лукс и комфорт. В семейния живот тя ще поеме нещата в свои ръце. Тъй като жените-Раци общуват с лекота, те ще намерят много нови приятели и ще намерят подход към началството. Трябва да се отбележи, че макар и да са силни, към тях трябва да се намери специален подход. За тях е необходимо, макар и от време на време, да им се обръща внимание, да им се правят комплименти, подаръци, дори и най-малката изненада ще им донесе такава вихрушка от емоции, че това ще им стигне за дълго време. Вие жени-Раци, с лекота ще преодолявате всяка трудност,ако ви съпътства любов, загриженост и винаги добро настроение.

ЛЮБОВ НА РАК ЗА 2018

В леглото малко хора могат да се сравнят с Рака. Той е силен, неуморим, обича да експериментира, а неговата небрежност и добро настроение са в състояние да направят интимното общуване с него изненадващо леко и непринудено.

В леглото той може да направи забавна битка с възглавници, или увит в чаршаф да изобрази римски император. Времето, прекарано с него насаме, е занятие забавно и непредсказуемо, но и опасно, защото: твърде лесно е да попаднете под сексуалното влияние на Рака и е много трудно да го убедите да остане с вас за дълго време. Личният живот е влязъл в необходимото русло. Оказвайте внимание на половинката си, като й подарявате цветя, подаръци, правете приятни комплименти, повече се разхождайте на открито. Тези Раци, които не са намерили своето щастие в любовта, е необходимо да се замислят и да поемат съдбата си в свои ръце, защото все някъде по света то съществува. Не забравяйте, че когато търсите своята единствена и неповторима половинка, не е необходимо да се отдавате на краткотрайни романи, само ще изгубите времето си. В интимния живот Рака не може да се нарече прекалено темпераментен или изобретателен любовник, но той е в състояние да почувства или дори да отгатне желанията на своя партньор. В леглото той може да бъде нежен и внимателен, и готов да положи всички усилия, за да достави удоволствие на любимия си човек.

РАБОТА НА РАК ЗА 2018

През 2018 г. за тези, които принадлежат към астрологичния знак Рак ще бъдат открити всички пътища за всякакви и различни дела, свързани с творчество, както и за осъществяване на нестандартни планове свързани с музиката, с реализацията на дизайнерски идеи, изобретения, или може изневиделица да ви връхлети научно вдъхновение. Макар че от друга страна, на Раците ще бъде да дена възможност да демонстрират своите научни или други фантазии - въпреки че, ако погледнете от друга гледна точка, в нормалната работа едва ли ще оценят това. И на началството ще му бъде все едно за вашите творчески изисквания и нововъведения. Тези, които принадлежат към този знак, все по-често ще закъсняват за различни важни срещи, което много силно ще се отрази на уважението и доверието на хората, които са близо до вас и около вас, и вие може да пропуснете покрай себе си всички тези планове, които отдавна сте искали да реализирате, в резултат на което, няма да постигнете големи успехи. За да бъде следващата година по-успешна за вас, необходимо е с по-голяма отговорност да подхождате към решаването на интересуващите ви въпроси и да преместите будилника с 3 часа по-рано от планираното време. Само след подобряване на координацията в действията си ще можете да постигнете успех и да ви забележи началството, а вие ще бъдете възнаградени с най-високи отличия и награди. Най-добре е да се оградите с дебел зид от конфликти с колеги и началници, и да оставите проблемите си зад стените на работното си място. Отнасяйте се към разпорежданията с лек хумор, но не прекалявайте. Не поемайте върху себе си повече работа, не се претоварвайте, за Рака е подходящ израза "бавно вървиш,далече стигаш". И всичко ще върви като по вода.

ПАРИ НА РАК ЗА 2018

Рак - това е представител на една много грижлива и точна натура. финансовото благополучие го следва навсякъде и това много силно се отразява на личния му живот. Представителите на този знак нямат за цел да натрупат големи авоари и парите за него са запас или застраховка, която той ще пази за не много добри дни. Но в стремежа си да спестява Рака губи всякакво чувство за мярка и той започва да се държи като скъперник, което води до лоши отношения с половинката му. Но ако се погледне от друга страна, това отношение към парите ще му позволи в крайна сметка, да натрупа значително количество средства за прекрасно съществуване в бъдеще. При това положение половинката му няма защо да преживява, тъй като Рака е избрал за съхранение на парите си алтернативен вариант и затова световните колебания на пазара за него не са страшни.С парите Раците обикновено се разделят в най-трудни за него ситуации. Той не дава заеми, защото се страхува, че няма да му ги върнат. Големите покупки не са за него. "Намаляването на разходите - това е ключът към успеха" е мотото на Раците. През 2018 г. ще трябва да се разделите със значителна сума пари за закупуване на недвижим имот. Тази година ще донесе много разходи за вас.

 

Не се притеснявайте, това което ще изхарчите, ще ви се върне двойно. Пари при пари отиват.


 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 98 посетителя в сайта