www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ТЕЛЕЦ - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)

 

 

Какво да очаква Телец през 2018 година?

През 2018 г. Телците ги чакат промени, които ще бъдат свързани с техни предишни действия. Вие ще станете по-оптимистични и жизнерадостни. През тази година на Телци им предстои трудния път към самоусъвършенстването. Ще се въртите като хамстер в колело. Вашите близки, приятели, колеги и роднини ще очакват от вас през 2018 г. прекалено много. За да укрепите позициите си по всички фронтове, ще ви се наложи доста да се потрудите, но след това ще можете да разчитате на морално и материално благосъстояние. При Телците журналисти,мениджъри и посредници има шанс да разширят своята сфера на действие. Служебни командировки и пътувания в чужбина ще бъдат много полезни.

През 2018 г. Телците ги очакват много влиятелни запознанства. Много е вероятно някой високопоставен роднина да си спомни за вас. Между другото, вие сами трябва да се стремите да бъдете близо до него и в случай на необходимост да не се притеснявате да потърсите неговата помощ. Вашата бизнес репутация ще се увеличи значително, високо ще бъдат оценени вашите умения и способности, за Телците-ръководители ще се появи възможност за израстване в кариерата. Последното тримесечие на годината обещава доста работа. Опитайте се с всичките си сили да я свършите, тъй като за свършената работа ще има достойно възнаграждение. До края на годината може да има значително увеличение на заплатата. Но през първите месеци на годината ще трябва да положите значителни усилия, за да из платите дълговете, които сте натрупали през предходните години.

Краят на 2018 г. ще бъде благоприятен - ще настъпи стабилност и ще се появят прекрасни перспективи за бъдещето. В къщи позициите ви ще се укрепят. Опитайте се да отделяте колкото се може повече време, внимание, обич, загриженост и доброта към семейството си. Ако проявите пестеливост, любимите ви хора ще бъдат приятно изненадани и щастливи. От тяхна страна ще получите много добро отношение и такава награда ще ви зареди за дълго време с оптимизъм и радост.Годината за вас се очаква да бъде доста бурна - в работата ще изискват от вас пълно себеотдаване, в къщи ще жадуват за внимание и любов, а на любовния фронт - непрекъснати битки. Така че, няма да ви навреди ако се запасите с желязна издръжливост и търпение.         .

МЪЖЪТ-ТЕЛЕЦ

Мъжете- Телци често са скромни и добри, и имат меки черти на характера. Но не бива да считате това за недостатък на темперамента и не се опитвайте да размахвате червен парцал пред бика. Тях много трудно може да ги извадите от равновесие, но ако успеете да постигнете това, то тогава бъдете много внимателни - не се знае какво може да последва и да се случи.

Телец се управлява от втори дом на хороскопа, който често се нарича дом на парите. Телците са доста материалистични, често правят планове, които носят пари, но те съвсем не приличат на властолюбивите Козирози. Телците живеят в настоящето, но все пак високо ценят комфорта. Обикновено техните домове са оборудвани с най-съвременната битова техника, облекчаваща живота им и живота на близките им.

Венера, планетата на Телец, макар и по-малко късметлийска от Юпитер, е добър приятел на Телец. Тя носи успех и щастие, но също така му придава по-привлекателен вид за приятелите и любовниците им, придава им особен чар, който е в състояние да привлече целия свят към дома му. Като цяло Мъжете-Телци са личности доста уравновесени, но не се опитвайте да ги изместите от пътя им, в противен случай рискувате да разберете какви могат да бъдат тъжните последици.

ЖЕНИТЕ-ТЕЛЦИ

Жените-Телци сами си избират партньор и само с него могат да бъдат истински искрени и да проявят цялата дълбочина на чувствата си. И няма никакъв смисъл да я съблазнявате, обожавате, преследвате или насилвате. Колкото и да се стараете - все едно, тя ще бъде непристъпна и хладна, пренебрежителна и опърничава.Жената-Телец е много взискателна и капризна, не всеки може да привикне към нейния страстен и неуравновесен характер. За да общувате с нея, ще ви е необходимо много търпение. Жената-Телец е полигамна, тя може да има едновременно няколко мъже,и да им остане вярна. На нея са й нужни няколко партньори, при това тя доста СИЛНО се държи за всеки. Тя обича да дразни мъжете, които сексуално не са й интересни. На този, когото избере сама, тя ще осигури голямо разнообразие от чувствени удоволствия, но само при условие, че партньорът й няма да я контролира.


Тя счита тялото си за ценен инструмент, който е предназначен само за виртуози. Жената- Телец е любител на дългия секс, тя се наслаждава на отделните фази в атмосферата на пълна разкрепостеност. Примитивният секс не е за нея.

РАБОТА НА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

За голяма част от Телците  2018 година ще започне със сложни проблеми в професионален план, в които тя ще се потопи през половината от годината. Ще трябва да отстоява позициите си и да преодолява различни препятствия, катерейки се по

стълбицата на социалния успех. Започнатият през миналата есен проект, ще доведе до напълно нови задачи и цели. Предприемачите ще решат да се възползват от шанса, да рискуват и да насочат работата в ново направление, да назначат нови служители. Служителите ще постигнат пълна хармония с началството и ще могат да разчитат на повишение в длъжност или повишение на заплатата. Труден аспект през първата половина на годината може да станат връзките с партньорите от другите градове и чуждестранните партньори. Партньорите им може от разстояние да започнат да водят своя собствена политика, поради което общата работа рискува да остане на заден план. През втората половина на 2014 година ви предстои борба с неочаквано появили се конкуренти или партньори. Най-вероятно тази борба ще продължи до края на годината и може да повлече след себе си сериозни проблеми в бизнеса. През този период бъдете колкото се може по-предпазливи и не бързайте с отмъщението. Не засягайте интересите на другите хора и отстоявайте собствените си позиции колкото се може по-спокойно, само в този случай много бързо можете да постигнете приемлив компромис.

ЛЮБОВ НА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА?

Поради някаква причина много хора считат за привлекателни тези жени, които се обличат ярко и бият на очи. Въпреки това, на вас ви е добре известно, че да предизвикате страст в мъжа не е задължителна парадна външност, много по-важна за вас е малка доза загадъчност и мистерия. През следващата година вие доста успешно ще овладеете това изкуство, и вашата естественост и простота буквално ще омайват силния пол, което ще ви донесе много удоволствие. През втората половина на годината това ще се прояви особено силно. Самотните Телци ще имат реален шанс да намерят своя партньор. Между другото, според една стара поговорка преди да се влюбите, трябва да се научите да ходите по снега без да оставяте следи по него. Също така, не трябва да търсите в постъпките на своя любим човек някакви опасни, тайни тенденции или някакъв скрит, дълбок смисъл, защото в действителност всичко е много по-просто. Ваш залог за оптимизъм и щастие в личния живот ще бъде вашата мъдрост. Любовен талисман за 2018 г. за вас ще бъде колие от авантюри. Този искрящ камък ще ви помогне да постигнете разбирателство и взаимност с партньора си, и ще съответства на вашето добро настроение.

ПАРИ НА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Бавно, но сигурно се подобрява вашето финансово положение: в началото ще започнат да ви радват различни премии, а през втората половина на 2018 г. може да се очаква заплатата ви осезаемо да се увеличи. Единствения период, когато ще се наложи да давате повече, отколкото получавате - ще бъде краят на пролетта - началото на есента (април, май и целият юни). Най-вероятно на Телци предстои окончателно да се разплатят с висящи от миналата година дългове или да се справят с някои стари дупки в бюджета. Но, втората половина на годината ще донесе стабилност и прекрасни перспективи.

Един съвет: През цялата година най-изгодната позиция за вас ще бъде умерената и скромна линия на поведение. Не натрапвайте услугите си, нека към вас да се обръщат при необходимост - това ще ви помогне да подобрите своя статус и да укрепите авторитета си.

ВРЪЗКИ НА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

През 2018 година на членовете на семейството ви ще се наложи да се стараят с всички сили да си помагат един на друг, като това трябва да тръгне от вас без всякаква корист, няма нужда след това да искате сметката. Те, разбира се, също ще се стараят да ви помагат на вас, но не винаги тази подкрепа ще бъде осезаема и навременна. От началото на годината до края на април отношенията с роднините ще бъдат доста напрегнати. И всичко това, защото изведнъж по някаква причина всички ще решат да ви възпитават, а на вас ще ви се наложи да охладите този плам.

Семейният живот ще се подреди по-добре през втората половина на годината и почти нищо няма да го помрачава. Най-благоприятният и спокоен месец през 2018 г. ще бъде декември. От началото на юни до края на годината трябва да помните, че мълчанието е

злато. За това членовете на семейството ви винаги ща са ви благодарни. Не забравяйте, че "мъж" в семейството - това е този, който води стратегическото планиране,

а "жена" - оперативното. Ролите, разбира се, могат и да се разменят по различни причини - поради изблик на активност, заболяване и др.

ЗДРАВЕ НА ТЕЛЕЦ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

През следващата 2018 година  главен източник эа отлично самочувствие и благополучие за вас ще бъде почивката със семейството ви. Ще бъде великолепно, ако решите да отидете на екскурзия. Мястото няма значение, важното е да бъдете заедно. Ще усетите почти физически колко хубаво е да се намирате сред близките си и любими хора, независимо къде - в къщи, или някъде под палмовите дървета.

През 2018 г. при по-голямата част от Телците енергийният потенциал няма да бъде много стабилен. В тази връзка, ви се препоръчва да се откажете от вредни те навици и да се замислите за промяна на начина на живот. По-възрастните или изтощени хора трябва да се опитат да следят за здравето си и своевременно да предупреждават за обостряне на хроничните заболявания. На Телците, които имат заболявания на пикочно-половата система или на стомашно-чревния тракт, се препоръчва да бъдат особено внимателни.

От януари до април бъдете внимателни - голяма е вероятността от простудни заболявания и заболявания на горните дихателни пътища. Затова, направете си необходимия режим, наспивайте се добре, прекарвайте повече време на открито, но без да премръзвате.


 

 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 93 посетителя в сайта