www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

ОВЕН - 2018

(0 votes, average 0 out of 5)

 

Какво да очаква Овен от 2018 година?

Тези, които са родени под знака на Овен, ги очаква  непредсказуема, дори може да се каже напълно неочаквана година във всички начинания и отношения. За някои представители на знака 2018 г. ще бъде толкова стремителна и бърза, че те ще приемат за необходимо да спрат и да си поемат глътка въздух. И това ще бъде много правилно решение, тъй като носещи се в бързия поток на живота много трудно може да видите онова, което е необходимо и от което се нуждае Овена. 2018 г. ще стане период, когато при много представители на този знак ще се появи доста по-различен, "свеж" поглед към света около тях. Ще ви се струва, че обикновените, всекидневни ситуации ще изискват от вас някои нестандартни решения, за които по-рано не сте могли и да мислите.  2018 година  ще изисква от Овен повече свобода и го съветва да не проявява през цялото време характерния си инат и вироглавство. Оставете това за други времена. Пикът на 2018 г. за Овни ще настъпи приблизително през лятото, когато звездите им предсказват сериозни промени, и дори в някои случаи те ще бъдат глобални за някои представители на знака. Някои от Овните годината ще изплаши със своята ексцентричност, затова пък на останалите ще подари надежда за ново, "светло" бъдеще.

Втората половина на 2018 г. за Овни ще мине по-спокойно и дори приятелски.

Това е идеалното време за тези, които отдавна искат да започнат нещо ново. Тези, за които семейните ценности са на първо място, астролозите съветват повече време да прекарват с близките си, да им дарят подаръци и да не обръщат внимание на всекидневните битови дреболии. Звездите ще възнаградят тези, които през годината ще останат непоколебими, търпеливи и всеотдайни.

В резултат на това, може да се каже, че времето, което ще мине под управлението на Зеления Кон няма да е лесно, което е отразено и в хороскопа за знака Овен за 2018 г. Стопанката на този период ще бъде благосклонна само за онези, които ще могат, въпреки всичко да съхранят оптимизма си и на тези, чиито душа и помисли ще бъдат чисти.


МЪЖЪТ-ОВЕН

Мъжете-Овни през 2018 г. ги очакват непредвидени разходи, както и неочаквани печалби. Всъщност, парите през този период няма да се подчиняват на никаква логика, и всичко, което ви остава, е да се заемете с обществена дейност.

Възможно е някои от Овните да намерят нови източници на доходи, и то от най-неочаквани места. Но звездите ви съветват да се пазите от тайни незаконни връзки,

тъй като това може да доведе както до незаконен бизнес, така и до всякакви афери и измами, и то не във ваша полза. В началото на годината на мъжете-Овни ще им бъде особено лесно да започнат различни нови връзки, при това както партньорски, така и лични. Много успешни ще бъдат всякакви социални и творчески проекти Годината е добра за политически, юридически, преподавателски и изследователски дейности. Също така са възможни и успешни творчески проекти. Мъжете-Овни през 2018 г. работещи в сходни области, ги очаква повишение и тяхната многогодишна дейност най-накрая ще бъде оценена по достойнство. На някои Овни през този период от време им предстои много да пътуват, което ще доведе до установяване на връзки с чуждестранни партньори. Краят на годината е най-добре да посветите за решаване на натрупалите се проблеми и за планиране на бъдещи действия. Вие ще блестите с интелект и инициативност, и това ще помогне на мъжете-Овни да затвърдят позициите си и да открият нови хоризонти в професионалната дейност.

ЖЕНАТА -ОВЕН

Годината на Коня за жените-Овни ще бъде период на опасни авантюри и съблазни. Предстоят ви неочаквани пътувания, любовни афери, а за някои - промяна на работното място. Трябва да се пазите от непознати хора, предлагащи ви съмнителни проекти и митични печалби. Възможни са успехи в обществената и културната сфера, а на творческите личности талантът им най-накрая ще започне да им носи дългоочаквакваната печалба. В началото на годината звездите ще ви надарят с привлекателност и чар, а лекотата и непринудеността в общуването ще ви помогнат да намерите нови приятели. Но стойте далече от интриги и тайни контакти, те са в състояние да повлекат към дъното на тресавището някои жени-Овни, от където ще бъде трудно измъкването. Много добра година за създаване на семейство и партньорства от всякакъв вид, а също така и за всички професии, свързани със социалната, научната и творческа среда. Втората половина на годината е най-добре да посветите на образованието и културата. 2014 г. ще бъде пропита с мистицизъм и вие може би, ще решите да преосмислите живота си, своите вярвания и убеждения.

В някои случаи могат да възникнат конфликти и разногласия въз основа на религиозни, философски и образователни различия.

РАБОТА  НА ОВЕН ПРЕЗ 2018

2018 година  ще се отрази на работата на Овни доста своеобразно. Това е времето, когато тези представители на знака Овен, които се занимават с бизнес, ще очакват малки и по-големи проблеми в работата, си. Много е вероятно търпението на някои Овни да се изчерпа и те да скъсат всички връзки със старите си партньори. Не се притеснявайте, звездите ви обещават да сключите много нови договори с напълно непознати хора. Особено търпение трябва да проявят онези Овни, които работят като подчинени - има риск вие да станете жертва на собствения си език. Впрочем, за някои смяната на дейността или местоработата може да се окаже полезна, доколкото ще ви донесе по-високи доходи. Успешна ще бъде годината за представителите на творческите професии. Има голяма вероятност да реализирате проект, който дълги години е "събирал прах" по рафтовете.

Овните, работещи в сферата на политиката, науката и преподавателска дейност, ги очаква повишение по служба. Като цяло, годината е благоприятна за представителите на тези отрасли.

ЛЮБОВ НА ОВЕН ПРЕЗ 2018

При много представители на този знак  през 2018 година любовта може да излезе на преден план, което би било причина за много грижи и тревоги.

Астролозите ви съветват да не си губите ума от завладелите ви чувства - разумът все още ще ви е необходим. През това време ще ви се наложи да си направите равносметка, защото както звездите обещават, Овни ще преосмислят отношенията си с тези, които по-рано са приемали като надеждни и верни. Любовните и семейни отношения, които и без това са сложни, ще преживеят криза. И ако през първата половина на годината тази криза вероятно е заради това, че ще бъдат засегнати гордостта, самочувствието или някакви чисто лични емоции, то през втората половина причина за конфликтите ще бъдат абсолютно практични неща. Не бъдете толкова избухливи. Проявете типичните за Овен търпение и издръжливост, за ината забравете, защото сега не е най-доброто време за него. Астролозите предупреждават, че са възможни спорове за жилище или някакво общо имущество. През есента Овните-родители ще имат проблеми с децата си, защото големите деца може неочаквано да заминат, а поведението на малките съвсем няма да бъде такова, каквото би ви се искало на вас. Много Овни през 2018 г. може да имат проблеми с възрастните си родители. Отделете им повече внимание и решавайте всичките им проблеми - В бъдеще ще бъдете възнаградени свръх мярка за това.

ПАРИ НА ОВЕН ПРЕЗ 2018

Този период по отношение на финансите ще бъде много нестабилен. 2018 г. - не е най-доброто време за големи придобивки, така че опитайте се да отложите големите покупки, за да не се намерите в небрано лозе. Като цяло звездите ви съветват да контролирате всичките си разходи и ако е възможно да изключите възможността за излишно разточителство. То може да бъде свързано и с професионални разходи, и с разходи за уреждане на семейните отношения. Възможни са неочаквани приходи от такива източници, на които вие дори не сте разчитали. Може да се каже, че вашият бюджет ще зависи единствено от вас самите, тъй като символът на годината - Конят, покровителства работохолиците, а безделниците безпощадно наказва. Затова на тези Овни, които искат да увеличат приходите си, ще се наложи доста да се "поизпотят" - ще трябва да се стараят да бъдат в точното време, на точното място. Но не участвайте в съмнителни афери, вместо бърза печалба, те могат да ви доведат до проблеми със закона. Просто казано, през 2018 г. парите ще изискват много внимателно и пестеливо да се отнасяте към тях.

ВРЪЗКИ НА ОВЕН ПРЕЗ 2018

Влюбените двойки през 2018 година ги очаква проверка за силата на чувствата. Такъв е хороскопът за 2018 г. за тези Овни, които са влюбени и тяхната връзка сега започва. През този период е голяма вероятността от различни спорове и кавги, всяка дреболия може да стане причина за сериозен конфликт, а след това ще последва изясняване на отношенията. Но добри новини очакват тези Овни, чието сърце е свободно - годината обещава много нови запознанства, голяма е вероятността да срещнете бъдещия си спътник в живота. Важното е в суматохата да пропуснете този човек, затова бъдете внимателни. Самотните девойки не трябва да се впускат в съмнителни авантюри в търсене на бъдещия си съпруг, в противен случай е голяма вероятността да останат "на сухо" и с куп проблеми. Трябва да упоменем, че 2018 г. е благоприятна за тези, които са решили да узаконят връзката си - бракът им ще бъде траен и здрав. Затова, ако дълго не сте се решавали на подобна крачка - сега е подходящото време да действате. Но любителите на флирта няма да имат такъв късмет и астролозите много силно им препоръчват да се откажат от нищо не обещаващи връзки с противоположния пол.

ЗДРАВЕ НА ОВЕН ПРЕЗ 2018

Не е най-добрият период за вашето здраве, това казват звездите. Трябва да бъдете изключително внимателни към здравето си. Голяма е вероятността от простудни заболявания, особено през есента. През 2018 г. не е необходимо да си правите шеги със здравето и да го тествате на издръжливост, защото с нищо добро няма да завърши това. Любителите на активна почивка е най-добре да се опитат да почиват пасивно - голяма е вероятността от травми. Звездите съветват Овни да си направят изследвания в клиника. Това особено касае тези, които от дълго време отлагат посещение при лекар. В годината на Коня ще трябва да обръщате внимание и на най-малките неразположения. Това може да помогне в бъдеще да се диагностицират сериозни заболявания в ранен стадий. В никакъв случай не се занимавайте със самолечение - на Овните през 2018 г. просто им е противопоказно да опитват да се самолекуват със собствени средства и сили, тъй като заболяването може да се изостри.


 


Реклама

Реклама


Спонсорирано

Реклама-спонсорство

loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 74 посетителя в сайта