www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Сълзи от Рая": Наемник на Мелиса се опитва да изнасили Дженет, тя е в опасност, кой ще я спаси?

Оценете статията
(1 vote)

Младежът не иска да подава жалба срещу Орхан и благодари на Кая. Арзу се опитва да убеди Мелиса да й вярва, да разбере, че е била принудена да мълчи пред Дженет. Глезената й дъщеря обаче я отхвърля. Мелиса вярва, че майка й има тайна афера с бившия си любовник.

Единствен, който може да разтопи сърцето на най-големия злодей в „Сълзи от Рая” е собствената му дъщеря. Дженет се ужасява от отмъщението на Орхан. Кая поставя вряното си куче за охрана на зет си, но го предупреждава, че не държи на живота на Селим.

Сема отива да види младежа. Нилгюн и гони. Селим им казва, че са се разплатили, но ги предупреждава, че ако някой нарани близките му ще бъде безпощаден. Кая нарежда на Арзу да се разведе и да се върне при господаря си, но тя го отхвърля. Изповядва се на гроба на свекъра си.


Мукадес е принудена да се изнесе от дома. Арзу хваща Йозлем с мъжа си и вдига скандал. Яшар се появява в дома на Селим и му обещава помощта си. Наемникът на Мелиса отвлича Дженет. Арзу по случайност дочува, че Суад иска пари, за да освободи дъщеря й. Мелиса не вярва на изнудвача. Арзу принуждава дъщеря си да помогнат на Дженет. Казва й, че няма да й прости, ако сестра й пострада. Тръгва да я търси сама, но попадат на задръстване.

Кая наема икономка, която се оказва довереница на Селим. Суад опитва да изнасили Дженет, но Арзу се появява навреме, напада го и го убива. За първи път от началото на „Сълзи от Рая” момичето изрича: „Мамо…”

loading...

Изтачник: woman-onthe-top.net
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 607 посетителя в сайта