www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Сълзи от Рая": Мелиса наема човек, който да отвлече и изнасили Дженнет

Оценете статията
(1 vote)

Може би след всичко преживяно смъртта ще стане за Селим избавления и добър начин да се измъкне от злочестите събития около него? А, Дженет, какво ще прави тя без него? А кой ще успее да разобличи истинското лице на Кая? Може би за всичко вече е твърде късно? От всичко това Кая се възползва много успешно...Селим се намира на тънката граница между живота и смъртта.

Животът на Арзу много се усложнява. Тя много се безпокои, как да се справи с Кая, като знае, какви злодейства той може да направи. А и преместването на Йозлем в дома й, още повече я задушава. Но Арзу няма да се предаде така лесно. Особено, заради Мелиса, тя ще стои здраво на краката си. И се случва нещо неочаквано, Дженнет е похитена и се намира в изключително тежка ситуация.

Когато Арзу отива да спасява Дженет тя ще се сблъска с чувствата си, които е крила повече от 23 години. Тя дали ще се опита да спаси момичето и ще рискува ли своя собствен живот? Арзу взима решение, без дори да се замисля и за секунда. Дженнет е в опасност, наемникът на Мелиса се опитва да я изнасили. Арзу не се колебае и действа.

Настъпи време за единение

Арзу не съжалява за нищо. Тя отново би направила немислимото, за да спаси дъщеря си Дженнет. Какво се случи, че Арзу така бързо смени поведението си? Арзу отблъсква Дженнет, за да не се сблъска отново с болката в миналото, но в този момент няма нищо по-важно от дъщеря й. Какво ще се мъчи да не позволи на дъщеря си да преживее? Защо в сърцето на Арзу се появи това чувство към Дженет, което тя криеше в продължение на много години?

Дженет е объркана и не разбира саможертвата на Арзу. Тя не разбира поведението на Арзу. Защо Арзу попадна в затвора? Докато Дженет страда Арзу приема съдбата си с гордост. Защо?


Кая и Селим преследват този, който е похитил Дженет, опитвайки се да излеят гнева си. Те се притесняват за Дженет. Но ситуацията за кая ще се промени. Ще се случи нещо, което той не е очаквал от дъщеря си. Арзу променя поведението си и иска да разкаже всичко на Дженнет. Мелиса и Кая са объркани, те са в края на пътя, какво ги очаква там?

Дженет не знае нищо за случващото се и отива да посрещне Арзу, която излиза от затвора. Дали Дженнет ще научи истината, или ще се случи нещо непредвидено? Много време ли има, до момента, когато ще научи, кой стои пред нея?

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 197 посетителя в сайта