www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Загадъчният пръстен

Оценете статията
(0 гласа)

 

Къймет не отговаря на обажданията на Есма. Ипек пристига в имението и връща подаръка на Есма. Есма отказва да го приеме обратно и я уверява, че ще стане Нейна свекърва. Фарук отвежда Сюрея да си избере венчален пръстен. Бижутерът предупреждава Сюрея, че Пръстенът който е избрала не може да бъде в същия дом, където се намира венчалния пръстен на Есма. Сюрея е уверена в любовта си и взема пръстена.

Фарук вика брат си Осман да дойде на следващия ден за бракосъчетанието му със Сюрея в Истанбул. Фарук и Сюрея сключват брак в присъствието на леля й Синем. Осман и Дилара също са там. Мурат съобщава на майка си и брат си Фикрет, че Фарук се е оженил. Фикрет уведомява Ипек, която в гнева си нарязва везания халат от Есма. Есма нарежда на прислугата да приготви нейната стая за Фарук и Сюрея.


Фарук и Сюрея пристигат в имението. Есма отказва да слезе за семейната вечеря със синовете си и Сюрея. Сюрея решава да и отнесе поднос с храна в стаята, но Есма го блъсва на пода и я пропъжда. Фарук научава от Асъм, че Фикрет го е заплашил с оръжие. Фарук настоява брат му да помоли за прошка Асъм. Фикрет се подчинява. Есма посещава Къймет и поднася на Ипек злато така халат за пред брачна церемония с кана. Есма обяснява на изумената Къймет, че винаги е смятала да омъжи и pack за Фикрет, а не за Фарук. Ипек потвърждава думите на Есма, която я кани в имението, за да обяви годежа и с Фикрет.

 

loading...

Източник: "ТвСага"

Последна промяна на Вторник, 22 Октомври 2019г. 17:59ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 41 посетителя в сайта