www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Войната започна, кои ще бъдат жертвите?

Оценете статията
(0 гласа)

Фарук обявява война на Адем Сезгин

Мурат води приятелката си Зейнеп в имението. Всички са шокирани, особено Есма. Тя не може да приеме навиците на момичето, което яде с ръце и показва своя бунтарски нрав. Баде също е като гръмната.

След срещата си с Адем, Фарук отива на интимната вечеря, организирана от жена му. Сюрея му обещава, че повече никога няма да се карат.

Бегюм е сериозно болна и търси начин да се помири с Фарук.

Лихварят Мехмед изнудва Санем за голяма сума пари, тя е принудена да открадне огърлицата на Ипек.

Есма е бясна заради неочакваната гостенка. Оплаква се на Фарук. Заявява на сина си, че е време да свали розовите очила и да се погрижи за семейството си.

Есма разбира, че най-малкият й син Мурат се е възползвал от Баде.

Настъпва все по-голям и по-голям разпад между Фарук и Фикрет всичко това ще окаже влияние на играта на Адем В този момент в семейство Боран бушува буря. Есма се опитва да потуши всичко и отново да вземе контрола в своите ръце, но това едва ли ще се случи. Бегюм започва своята голяма игра, какво ще измисли тя? Ще успеят ли да отговорят на игрите и или всичко ще изпадне извън контрол. Какво ще се случи с Фарук и Сюрея?

Каква изненада чака Фарук?

Фарук се обърква. Той не е сигурен дали е видял Бегюм или не. А Бегюм е отчаяна, когато вижда картината пред нея. Фарук и Есма са против това Фикрет да купува дом. факт който ги обижда не само него но и Ипек.

Отчаяна стъпка

Санем създава още по-големи проблеми като прави погрешна стъпка, слагайки Сюрея настрани. Сюрея витае в облаците, когато се открива музикалната школа, а Фарук го очаква още по-голяма изненада. Как ще реагира Фарук, предстои да разберем...

loading...

Източник:Теленоевлас
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 25 посетителя в сайта