www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Моторът, който сплоти семейството

Оценете статията
(0 гласа)

Мурад моля Сюрея да не подтиква Фарук да напуска имението и я предупреждава, че ако изгуби брат си, ще прекъсне отношенията си с нея. Фикрет съобщава на Фарук, че и той ще се премести в свое жилище с Ипек. Разгневен, че са му отказали да се регистрира за състезание с мотоциклети, Мурад подкарва безразсъдно мотора си и претърпява пътен инцидент. Зейнеп го открива в безсъзнание на пътя и повиква спешна помощ.

Ипек посещава Сюрея в новия и дом и се готви да разкрие пред нея, че Бегюм е била любовница на Фарук но Зейнеп я прекъсва като се обажда да уведоми Сюрея, че Мурад е пострадал. Фикрет съобщава новината на майка си и тя пристига в болницата в Бурса.

Лекарят съобщава на близките на Мурад, че операцията е била успешна и животът му не е в опасност. Сюрея разказва на Фарук за разговора си с Мурат преди инцидента. Есма нарежда на Назиф да подпали мотоциклета на Мурат в двора на имението. Мурат идва в съзнание.


Лекуващият лекар на Мурат съобщава на близките му, че краката му са временно парализирани и ще му е необходимо време за да започна да ги движи. Сюрея призовава Есма и синовете и да не се разделят този труден момент, за да помогнат на Мурат да се възстанови. Фарук, Сюрея Санем и Баде се завръщат Имението.

loading...

Източник:"ТвСага"
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 57 посетителя в сайта