loading...
 
Elmaz ПДФ Печат Е-мейл

 

 

На  имейла получихме писмо от Т.Н. от София, която иска да сподели историята с интернет запознанства в elmaz.com. Публикуваме писмото й без редакционна намеса.

 

Искам да разкажа моята история със запознанствота  ми в еlmaz.com. Аз съм на 26 години, живея в София и си нямам приятел.  Работя в офис, където сме повече жени и около мен няма мъже на моята възраст, с които да завържа приятелство. Регистрирах се в  elmaz.com. И оттам започнаха моите отчаяни опити да срещна нормален мъж. Попаднах в един свят, където всичко се свеждаше да си дам снимката или телефонът и то още на първото изречение.  В началото си мислех, че попадам на такива мъже, които явно се интересуваха от случаен секс. Но каква бе изненадата ми, когато продължаваха да ми пишат  все в този дух.  Най-сетне попаднах на едно момче, с което успях да завържа смислен разговор. Той беше на 30 години и много ентусиазирано ми предложи да се видим, защото и той търсел сериозна връзка. Видяхме се, беше галантен и внимателен. Но не мислете, че нещата имаха добър завърши, той просто ме беше излъгал – успях да подслушам един негов разговор в тоалетната, говореше с жена си, която явно го караше да вземе детето от детската градина, а той се чудеше, как да се измъкне.

Естествено „връзката” приключи на мига. Аз отново  влязох в elmaz.com с надежда, че ще срещна  рицарят на бял кон. Този път попаднах на много романтичен мъж, който настойчиво ми искаше адреса, за да ми прати цветя. Нещо в мен, обаче се съпротивляваше и аз не се решавах да му дам адреса си. Писахме си около  месец. Аз го „проучвах” да не е женен като предишния, задавах му различни въпроси, но той упорито твърдеше, че си търси сериозна връзка, даже искаше едва ли не да го запозная с родителите ми, защото искал да се жени за мен, изглеждала съм  добро момиче.

Най-сетне решихме да се срещнем. Купих си специален костюм за целта, похарчих маса пари да изглеждам като излязла от модно списание. Направих си прическа, ухаех на скъп парфюм, получавах одобрителни погледи отстрани и с увереност се отправих към месото на срещата.

Юнакът, който видях, не беше на 35, както ми се представяше, а поне още 10 години отгоре.

Изглеждаше като излязъл от автомивка, небръснат и със занемарен външен вид. След като разменихме обичайни думи за хора, които се запознават току-що на живо, седнахме в едно кафе. Още с първата глътка започна да ми обяснява колко е кофти животът в България и как никоя банка не искала да му даде кредит да си довърши ремонта вкъщи, а му оставало още малко и щял да ме покани да видя какви чудеса е  направил. Ама, какво бих казала да му заема 1000 лева ?  Защото спешно му трябвали да плати на майсторите, иначе щели да прекратят ремонта.  Втрещих се, как е възможно, да ми иска пари в заем, когато  ние почти не се познаваме?.  Но той не преставаше да ме разпитва дали имам кредити, имам ли спестявания, в кои банки са и т.н. Рекох си, че този съвсем ме взема за балък и е решил да ме мами по някакъв начин, затова отговарях неточно и уклончиво. В един момент реших да си тръгвам,  тогава той  директно ме попита ,кой ще плаща сметката . Вече окончателно ми светна, че тоя мъж е тръгнал на лов за жени, от които да измъква пари. Въпреки че, той ме беше поканил на срещата, само и само да се махна бързо от мястото, и от него, платих сметката и побягнах.

Да си призная сега не смея да вляза в elmaz.com, за да не срещна някои още по-голям измамник или пък ,не дай си боже, маниак!

Питам се, дали само на мен ми се случва?

 

Т.Н.

 


 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Анкета

За какво си струва човек да живее?
 
loading...