www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Арестуват Фарук заради боя

Оценете статията
(0 гласа)

За да нарани Баде Мурад си намира нова приятелка и я кани в къщи. Баде изобщо не му обръща внимание като си гледа нейните задължения. Както винаги, Есма е против новата изгора на Мурат. Адем решава да е послушен и си уговаря сесия при психоложката. Разказва за себе си. Психоложката го слуша и вижте какви сериозни проблеми таи и в душата си.

Фарук е бесен и звъни на Бегюм. Разказва й всичко какво се е случило преди малко в офиса. От разговора си с Бегюм, Фарук разбира, че майка му се е намесила и искането за попечителство идва от нея. Фарук отново изпада в безвремие и се чуди, с кого по-напред да се разправя, като казва на Бегюм, че само двамата са отговорни за Емир. За да се хареса на Есма, Гарип се оттегля от делото, в което е поел с Адем. Дава мъжката си дума че ще попречи на Адем да вземе частите от фирмата, за които се бори.

Сюрея разбира от Фарук, че той е обещал на Емир да ходи на лагер. А Дилара се среща с психоложката и от нея научава, че съпругът и се нуждае от по толерантно отношение, за да може да превъзмогне агресията си. Фарук е арестуван. Защото Джан е подал иск срещу него в полицията. Сюрея е изненадана от ситуацията и се чуди Защо нейния съпруг последно време е скрил доста неща от нея. Дали това не му става навик? Шефът на полицията взима показания от Фарук и защото Фарук е известна личност, както се случва в живота на богатите и на него му опрощават като полицията потуля случая.


Влюбеният Осман кани Сюрея в стая си да пият кафе. Той е раздвоен в чувствата си, но няма сили да и признае. Решавау че ще ускори развитието на връзката им с Бурджу, когато се появява Есма и Сюрея се прибира в стаята си където пише с Джан, и си определят среща.

Фарук признава на жена си за боя с Джан и казва, че всичко му е писнало. Но не всичко е свършило защото предстоят още битки...

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 54 посетителя в сайта