www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Кой става жертва на намушкване с нож?

Оценете статията
(0 гласа)

Йозлем отказва да предаде на Касъм портфейла на Мурат и той решава да я злепостави пред Кендал..

Баран зщитава сестрите си от оскърбителните коментари на съучениците им.

Адвокатката Елиф уверява фърат, е че ще направи всичко възможно, за да освободи Ебру преди датата на следващото съдебно заседание.

Кендал обвинява Йозлем, че е проникнала в сейфа му. Нанася й удари по лицето.

Кадрие посещава Ебру в затвора и настоява да разбере причината, поради която Ебру е оневинила Фарад. Ебру е принудена да признае мотивите за решението си. Елиф успява да получи разрешение от съда за освобождаване на Ебру.

Кендал с тревога узнава, че Фарат не се е отказал от намерението да открие Серкан. За да прикрие участието си в заговора, Кендал незабавно нарежда на Късам да убие Серкан. Ебру излиза от затвора посреща дъщерите си и Рюзгяр след края на учебните им занаятия. Кадрие уведомява близките си, че Ебру е освободена. Нарин посреща вестта с видимо неудовлетворение. Ада споделя добрата новина със Сердар.

Фарад открива Серкан, който се опитва да избяга, но неуспешно. За да не позволи на Фарат да го залови, Серкан изважда нож и многократно го пробожда. Касъм докладва на Кендал, че Фърат е тежко ранен и е приет в болница


Ууз получава информация, че Фърат е станал жертва на нападение, лекарите се борят за живота на Фърат и уведомяват Ебу, че състоянието му е критично.

loading...

Източник: "ТвСага"
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 24 посетителя в сайта