www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Свободен дух": Идеята за женитба на Джан звучи като затвор

Оценете статията
(1 vote)

Айлин не се отказва да спечели отново любовта на Емре в „Свободен дух”. Той я отблъсква отново, а тя се зарича, че ще провали връзката му с Лейля. Докато пътуват за работа, дъщерите на Меляхат си споделят преживяното. Меляхат не пропуска възможността да сервира цялата информация на Мевкюбе.

Благодарение на Айлин и Дерен цялата агенция започва да говори за връзката на шефа и Санем. Влюбените излизат за обяд. Дерен се опитва да изкопчи информация за тях от Джей Джей и Гюлиз. Докато всички одумват шефа и новоизпечената авторка на реклами, се появява Джейда. Тя иска да запознае Джан с важни клиенти. Той обаче предпочита да бъде със Санем.

Емре държи да поддържа професионални отношения с Лейля на работа. Щом приключва работния ден обаче, тя му казва за чувствата си. Той й обещава да не я наранява. След това я кани на вечеря, но тя отказва.

Санем обаче е по-смела. За да бъде с Джан, принуждава Айхан да лъже. Приятелката й решава да излезе с Джей Джей. Мевкюбе обаче точно през малките часове започва да търси дъщеря си.

Лейля иска да помогне на сестра си, но телефоните на влюбените са изключени. Тя се обажда на Емре и той отива до вилата, за да ги предупреди. На другия ден кварталът гъмжи от клюки за дъщерите на Нихат. По-смелите му честитят годежа на Санем и Джан. Чакала го предупреждава, че ако не е сгодена, то дъщеря му се държи неприлично.

Докато влюбените се разхождат прегърнати, Айлин ги снима и изпраща уличаващите кадри на пресата. На другия ден първо Емре вижда новината. В агенцията не спират да одумват и се чудят кога ще има сватба. Мевкюбе вижда материала.


Емре разбира, че виновница за всичко е Айлин. Тя му казва, че по този начин Мевкюбе ще забрани на Санем да работи. Джан предлага на любимата си да поговорят с майка й. Тя не иска. Дори иска да опровергаят видяното пред колегите.

Големият скандал в „Свободен дух” обаче не е станал! Нихат последен вижда снимката на дъщеря си. През това време Мевкюбе отива да търси папарака в редакцията му!

Източник: woman-onthe-top.net

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 24 посетителя в сайта