www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Ще отнемат ли Емир от Бегюм?

Оценете статията
(0 гласа)

Мурат запознавам майка си и със състудентката си Седа, която пристига в имението да подготвят общ проект. Есма тутакси скастря Мурат като му казва че очаква Бурджу да им гостува и Седа трябва да изчезне, преди тя да е пристигнала. Баде е настоятелна тя да сервира на гостенката на Мурат, за да покаже че не е забравила статута си. Адем отива при психоложката си. Тя го подканя да и разкаже всичко за насилието в своето детство. Адем започва да плаче и си тръгвам, но обещава да се върна отново в кабинета Есма се допитва до Гарип по въпроса за попечителството над Емир. Гарип я осведомява, че при евентуално дело, фактът, че Бегюм е скрила сина си от баща му в продължение на десет години, ще е в нейн ущърб.

Джан подава оплакване в полицията от Фарук. Фарук се обажда на Бегюм, че Джан е нахлул в кабинета му с обвинение, че я тормози. Тя му разказва за посещението на Есма и фарук я уверява, че няма намерение да я разделя от Емир.

Гарип информира Есма, че Адем се готви да купи достатъчно акции във фирмата Боран, за да участва в управителния съвет. Моли да не осведомява синовете си за това. Мустафа забелязва Есма и Гарип да беседват интимно и съобщава новината на Нургюл. Гарип уведомява Адем, че не е успял да купи необходимите дялове във фирмата Боран, и му препоръчва да влезе в контакт с Фикрет, за да стане член в управителния съвет. Бурджу пристига на вечеря със семейството на Осман.


Фарук е принуден да напусне трапезата, тъй като полиция го повиква в участъка, за да даде показания по жалбата на Джан. Директорът на полицията уведомява, че ще намери начин, оплакването да не стигне до съд, но го предупреждава че при повторен инцидент ще е безсилен срещу Джан, който е адвокат. Фарук се завръща у дома и укорява майка си, е че отново се е намесила в отношенията му с Бегюм.

Източник: "ТвСага"

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 22 посетителя в сайта