www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея е огорчена от лъжата на Фарук, отново напуска имението

Оценете статията
(0 гласа)

 

Бегюм, Фарук, и Емир отиват на излет. Фарук обаче не е предупредил Сюрея за това си действие Той е скрил от нея, че ще бъде заедно с Бегюм.

Фарук с нежелание си прави селфи, на което са заедно тримата: той, сина му и Бегюм.

Джан се среща със Сюрея. Адвокатът я пита, знае ли тя с какъв човек си има работа, имайки предвид Фарук. Сюрея защитава съпруга си, като казва че знае всяка негова стъпка. Добре, но в този момент знае ли тя къде се намира Фарук? Тя казва че е на работа. В този момент получава селфи от Емир, което е направено преди минути. На селфито се вижда че тримата са заедно. Сюрея е шокирана.

Изпълнена от съмнения Сюрея се отправя към къмпинга, за да занесе багажа, който Фарук е забравил да вземе. Там става свидетелка как Фарук  се забавлява със сина си и Бегюм, дава багажа на Фарук си тръгва. Фарук догонва и й признава, че страда, че не може да даде истинско семейство на Емир и, че ревнува сина си от Джан, защото се бои да не бъде изместен.

Огорчена Сюрея събира багажа си и се премества за няколко дни при леля си, за да обмисли на спокойствие случилото се. Фарук научава от Нургюл, че съпругата му е напуснала имението ти пристига в жилището на Сенем.

loading...

 

Последна промяна на Четвъртък, 13 Февруари 2020г. 20:55ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 27 посетителя в сайта