www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Рейхан иска да защити честта си

Оценете статията
(0 гласа)

 

Суна се обажда на Вурал и го моли да съобщи на брат и, че тя му изпратила снимката на снаха си. Суна разкрива истината пред Рейхан и я уведомява, че Вурал се съгласил да разкаже за случилото се пред брат й. Кемал отказва на бизнес конкурента си Санер да се договорят преди търга за участък за строеж, в който компанията Тархан ще участва. Джавидан научават, Суна не й се е подчинила, и я отвежда в болницата без достъп до интернет и телефон.

Вурал заявява пред Емир, че Рейхан е влюбена в него. Емир се саморазправя с Вурал и нарежда на Мехмед да го изведе от Имението преди да го е наранил сериозно. Рейхан иска да повикат полиция, за да защити честта си, но Емир не вярва на думите й и настоява да подпише документите за развод. Рейхан отново категорично отказва. Емир решава да се обади на баща си и, но Рейхан го умолява да не тревожи болния Хикмет. Талас се обажда на дъщеря си и е заблуждава, че е получил сърдечен пристъп.


Лейля излиза на улицата, за да спре такси и да отиде с Масал при баща си. През това време хората на Талас влизат в дома на Керем, но Лейля се завръща бързо и забелязва следи от присъствието им. Тя влиза в стаята на Масал, заключва вратата отвътре и се обажда в полицията.

Източник:"ТвСага"

loading...

 

Последна промяна на Петък, 14 Февруари 2020г. 14:02ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 35 посетителя в сайта