www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Черна роза": Ебру научава една тайна

Оценете статията
(0 гласа)

Ебру дава кръв, за да спасят Фърат в следващия епизод на „Черна роза”. Йозлем поставя диктофон ф колата на Касъм. Така разбира, че той и Сибел имат минало. Животът на Фърат е спасен. Той отваря очи, но сестра му гони Ебру от стаята. Влюбеният мъж тръгва по коридора, за да я настигне.

Йозлем започва да изнудва Касъм. Фърат и Нарин се прегръщат пред очите на огорчената му сестра. Кендал съобщава на Йозлем, че ще се разведе с нея. Тя го наказва като остава за Ебру портфейла на мъжа й и бележка.

Сердар признава на Ада любовта си. Мая в същото време решава да му каже, че го обича. Нарин разбира, че е изгубила всички заради Ебру. Сваля халката и отива на среща с Оуз. Мая дава любовно писмо на Сердар, очаквайки да й отвърне. След това сестра й казва, че вече се среща с момчето, което обича.

Кадрие настанява изписания от болницата Фърат. Кани и Оуз на вечеря. Кендал и Йозлем се изпокарват грозно заради опитите му да я принуди да се разведат. Мая е нещастна, а Ада осъзнава, че любимото момче на сестра й не отговаря на чувствата й.

Ебру и децата опитват да помогнат на Фърат за стоката му. Йозлем получава кръвоизлив. Оуз иска да замине с Нарин далеко от селото. Йозлем научава от лекаря, че никога няма да стане майка. Тя отива при Сибел и я напада. Бременната жена се обажда на Касъм да я отведе.

Ебру получава писмото от Йозлем. Прочита пред Баран и чичо му, че Мурат не се е самоубил. Преди това е разбрала, че мъжът й е искал да заведе нея, Баран и другите деца на пътешествие. Започва да притиска Кендал с въпросите си.


Йозлем прави опит за самоубийство. Касъм я спасява. Казва й, че Кендал е виновен за болката и на двамата. В същото време злодеят в „Черна роза” е принуден да признае, че и Оуз смята за Мурат за жив. Обещава на семейството да накаже Йозлем за поредната интрига.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 22 посетителя в сайта