www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Йозджан Дениз: "Отново съм сам със себе си"

Оценете статията
(0 гласа)

Изненада за всички почитатели на Йозджан Дениз, посветена на 14 февруари Денят на влюбените

Известния актьор, музикант, продуцент и режисьор Йозджан Дениз, след сериала "Завинаги", се подготвяше за създаването на нова поредица под название "Крал". Йозджан Дениз сам написа сценария за сериала,той се явява и продуцент. Но се яви нещо непредвидено.

Телевизията която трябваше да излъчи сериала, го помоли да направи някои изменения в сюжета, в резултат на което, снимките бяха отложени за септември тази година. Йозджан Дениз се съгласи да коригира сценария, за да може през септември месец, да предложи на зрителя интересно развитие на събитията

За съжаление всички актьори, които бяха готови за снимките на новия сериал "Крал" и бяха подписали договори, се отказаха от участие, тъй като датата за  старта на сериала е твърде далеч, и поеха нови ангажименти.


Изненада обаче не липсва. Йозджан Дениз направи на своите почитатели подарък по случай 14-ти февруари - денят на влюбените. Той пусна нова песен, посветена на Денят на влюбените точно на 14 февруари. Песента излезе под заглавие "Отново съм сам със себе си". Новия хит на Йозджан Дениз вече се разпространява на всички цифрови и платформи.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 45 посетителя в сайта