www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма нарежда на детектив да следи Сюрея

Оценете статията
(1 vote)

 

Сюрея поощрява мъжа си да е до Емир.

Не всичко е лесно за нея обаче. Нейният открит враг в „Завинаги” отново й обявява война. Есма я предупреждава, ако не уважава приоритетите на мъжа си – Емир, ще я прокуди от имението. Фарук не се чувства предаден. Подарява куче на жена си.

Есма притиска Къймет да шпионира Адем. Така майката на Ипек попада на писмо от Февзи. Рейхан го скрива навреме, но тя не може да пази дълго тайната си. Февзи всъщност е искал да признае сина си. Тя обаче не е отговорила на молбата му за отмъщение.

Есма не се е отказала от намерението си да души около Джан. Чува Сюрея как коментира връзката на Осман с недоверие и й нарежда да мълчи. След това дава заповед на детектива да следи снаха й. Гарип кани Есма на среща. Казва й, че след толкова години чувствата му не са изстинали.


Бегюм иска да запознае Джан със сина си. Фикрет се наранява след скандал с Адем. Секретарката му Есра го превързва. Джан иска да впечатли Емир и търси съвета на Сюрея. Фарук го вижда и двамата отново се сбиват. Джан за отмъщение кани Емир на концерта, на който е искал да го заведе баща му. Сестра му Фиген идва от Прага.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

 

Последна промяна на Петък, 14 Февруари 2020г. 20:46ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 34 посетителя в сайта