www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Една новина разтърсва всички

Оценете статията
(0 гласа)

Ширин твърди, че е имала афера със зет си преди да се ожени. След това дълго е следила сестра си. Когато отново видяла Сарп, той й казал, че ще има дете. Тя го проследила до ферибота. Признала любовта си, но той я отхвърлил. Накарала околните да си мислят, че я притеснява. Нападнали го. Когато започнал да събира крушите за бременната си жена, паднал зад борда.

Хатидже е шокирана от чутото. Думите на Ширин, че е самотна и необичана я карат да обещае, че ще държи Бахар и децата далече. Дорук претърпява инцидент. Акиф отвежда детето и майка му, но закъснява за среща. Джейда настоява след това да ги изхвърли от апартамента.

Проблемите на Бахар стават още по-сериозни. Когато главната героиня в „Една жена” припада в шивашкия цех, поврежда ютия. Трябва да я плати от заплатата си. Муса прибира Дорук със сина си, защото тя не може да успее. Колежката на Бахар – Ферда, проявява изобретателност, за да й помогне.

Хатидже гони дъщеря си и внуците, когато идват да й благодарят за бойлера. Мъжът й иска да им купи храна, но тя не го пуска. Йелиз, която има лаптоп, прочита новина за смъртта на Сарп. Разбира, че Ширин го е обвинила в насилие. Организира сляпа среща на приятелката си, но Бахар не го одобрява. Оказва се, че Нисан и Дорук са прочели новината за баща си. Децата са много разстроени.


Бахар разбира, че Юсуф я гони от апартамента. Принуждава Акиф да й помогне, когато го побеждава на табла. Ширин не посещава занятията по рисуване, защото колежка не е одобрила техниката й. Баща й научава и тя е принудена да обещае, че ще се върне в курса.Нисан изхвърля снимката на баща си. Бахар осъзнава колко страдат децата й от загубата на Сарп.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 33 посетителя в сайта