www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Аслъ Енвер премахна от листа на приятелите си, конкурентката й в любовта, Хадисе

Оценете статията
(1 vote)

 

Личният живот на Аслъ Енвер отново излезе на преден план след като се появиха съобщения, че тя отново се е събрала с Мурат Боз. Много медии започнаха да твърдят че Мурат Боз и Аслъ Енвер отново са заедно след дълъг период на раздяла. Аслъ Енвер наруши мълчанието и постави точка по този въпрос.

Майката на Мурат Боз получи сърдечен пристъп. Журналистите използваха този повод за да зададат въпрос на Аслъ Енвер, дали е ходила да я види. Ето как отговори на въпроса известната актриса: "Позволете ми чрез вас да предам моите най-искрени пожелания за скорошно оздравяване. А с Мурат Боз престанахме с комуникацията още преди четири месеца, и не сме я подновявали. Това коментира Аслъ Енвер по повод отношенията й си с Мурат Боз.

Запознати твърдят, че причина за раздялата на двете звезди, чиято любов продължи около 4 години, е известната певица Хадисе. Хадисе е родена в Белгия през 1985 година, но е от турски произход. Хадисе става известна през 2004 година със сингъла си под наименование "Пот", който заема 19-то място в музикалната класация на белгийския регион Фландрия. Хадисе често участва в програмата на телевизионното шоу "Беяз шоу" по един от най-големите турски телевизии Канал Д. Член е на журито и на най-големия телевизионен музикален проект в Турция, а именно телевизионното шоу "Гласът на Турция". В превод от турски името на певицата означава "събитие". През 2009 година Хадисе представя Турция на конкурса за песен Евровизия 2009 и заема четвърто място.

Мурат Боз често е засичан с известната певица, факт който става и причина Аслъ Енвер да загуби доверие в него. Преди часове известната актриса прочисти акаунта си в Instagram като премахна 200 от последователи си. Любопитно е, че тя изтри от листа на приятелите си и Хадисе. Но Мурат Боз все още присъства в списъка на последователите на Аслъ Енвер.

loading...

 

Последна промяна на Събота, 15 Февруари 2020г. 16:50ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 21 посетителя в сайта