www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Есма заплашва Сюрея, че ще я пропъди завинаги, ако не слуша мъжа си, Адем е измамен от майка си

Оценете статията
(0 гласа)

Фарук научава от Нургюл, че съпругата му е напуснала имението и пристига в жилището на Санем. Той уверява Сюрея, че е променила живота му и благодарение на нея може да види грешките, които е допускал в миналото. Въодушевени от любовните признание на Фарук и Сюрея, Акиф и Сенем им разкриват за връзката си. Фарук и Сюрея са смаяни. Той настоява да откара съпругата си в имението, но Сюрея го подтиква да се завърне в къмпинга, преди Емир да се е събудил.

Есма обвинява Сюрея, че отново е напуснала съпруга си в труден момент, и я предупреждава, че ще я пропъди от Имението, ако не се научи да уважава приоритета в живота на Фарук неговия син Емир. Фарук дарява на съпругата си кученце. Есма настоява Каймет да помогне в преместването на Рейхан в самостоятелeн апартамент за да научи какво крои синът й. Каймет попада на писмо от февзи, но не успява да го прочете, защото Рейхан го взема и го скрива. В писмото Февзи предлага на Рейхан да призная Адем за свой син, за да умре с чиста съвест. Рейхан не му отговорила и е скрила истината от сина си, за да накаже Февзи.

Адем обвинява Дилара, че го изпратила при психоложката, която твърди, че е емоционално зависим от майка си. Есма поръчва на Акиф да изпрати Неджат, който е проучвал Джан да следи Сюрея. Тя дочува Сюрея да изказва съмнения пред Осман за връзката му с Бурджу. Есма забранява на снаха си да се намесва в личния живот на деверите си.

Източник: "ТвСага"
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 21 посетителя в сайта