www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Едно признато деяние

Оценете статията
(1 vote)

 

Зафер изказва пред Емир предположението, че ревнува съпругата си. Разгневеният Емир се обажда на баща си да поговорят в имението. Емир нарежда на Рейхан да не напуска стаята си, но бавачката му Хатидже го посещава и той е принуден да се преструва пред нея, че не е възникнал семеен проблем. Суна се обажда на брат си от телефона на медицинската сестра в болницата, но лекарят прекъсва разговора, преди да се е свързала с Емир. Вурал се оплаква на Джавидан, е че синът и му е нанесъл телесни повреди. Джавидан заявява, че не е могла да предвиди подобна опасност, когато го е наела, отказва да му заплати по-висока от договорената сума.

Когато Хатидже си тръгва, Емир се готви да съобщи на баща си, че Рейхан му изневерява, но получава съобщение от Суна, която разкрива истината. Емир твърди пред Хикмет, че искал да поговорят по работа. Хората на Талаз заблуждават, че колата им се е повредила и затова още не са довели Масал. Те заплашват Лейля, че ще подпалят къщата, ако не излезе с момиченцето, но полицаите и Кемал пристигат, преди да изпълнят намеренията си.

Суна успява да напусне болницата и разкрива пред брат си, че тя е изпратила снимката на снаха си на хора от своя лаптоп, който по-късно е заела на Рейхан.

 

Източник: "ТвСага"

loading...
Последна промяна на Понеделник, 17 Февруари 2020г. 17:24ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 29 посетителя в сайта