www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Фарук се чувства виновен пред Емир, моли Сюрея да го разбере

Оценете статията
(1 vote)

 

Фарук изпитва огромна вина, че не е успял да бъде със сина си достатъчно дълго време, че детето е расло без негова подкрепа и бащинска ласка. Моли Сюрея да го разбере, да бъде съпричастна с неговата болка и да му даде прошка за това, че не й се е обадил, че е отишъл с Бегюм и Емир на излет. Той подчертава че Сюрея е успяла да му помогне да види света по друг начин и да отчете минали свои грешки.

Акиф и Санем са въодушевени от признанията на Фарук и те решават да споделя своята голяма тайна пред тях. Сюрея съветва Фарук да се върне в къмпинга.

Фарук подарява едно много сладко кученце на Сюрея. Есма е бясна и наставлява Фарук, че е крайно време да спре да се съобразява със Сюрея и да й покаже, къде й е мястото. Есма кара Каймет да помогне на сестра си да се изнесе. Каймет успява да открие писмо на Февзи, в което, той е пожелал да признае Адем за свой законен син. Но Рейхан се втурва и измъква писмото от Каймет, преди тя да е успяла да го прочете цялото.


Бегюм иска от сина си, да се запознае с Джан, момчето е съгласно и няма нищо против, даже с нетърпение очаква срещата. Есма и Гарип отиват в една къща, която някога Гарип е построил специално за нея. Там между двамата се случват романтични излияния...

 

 

loading...
Последна промяна на Понеделник, 17 Февруари 2020г. 18:07ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 71 посетителя в сайта