www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Тайно следене на Сюрея и опит за една нова забранена любов

Оценете статията
(0 гласа)

Есма нарежда на Неджан тайно да следи Сюрея. Гарип кани Есма в къщата, за която някога е построил, за да живеят заедно. Тогава тя се изплашила да приеме предложението му за брак, заради реакцията на баща си. Есма решава да не се отзове на поканата и нарочно приемат имението гостенки. Те обаче си тръгват по-рано и тя все пак отива в къщата, където я очаква Гарип. Той признава, че чувствата му към нея никога не са угасвали. Джан съобщава на Бегюм, че е наел жилище в Бурса, а тя го осведомява, че е решила да го запознае с Емир.

Адем се среща с Фикрет в офиса му и го упреква, че е укрепил позицията на Фарук компанията Боран. Предупреждава Фикрет, че отсега нататък няма да го подкрепя срещу по-големия му брат. Фикрет се наранява и Есра предлага да превърже ръката му в дома си.

Джан иска съвет от Сюрея за подарък с който да впечатли Емир. На излизане от музикалната школа той дочува, че Фарук се готви да заведе Сюрея и Емир на гостуващ спектакъл на държавния театър. Фарук го забелязва и двамата отново влизат във физическа схватка. Фарук хваща за гушата Джан. Сюрея го спира.


Бурджу съобщава на Осман, че няма да може да присъства на тържеството, защото вече се е уговорила да бъде с баща си. Есма предлага на Осман да покани и Гарип, но Мурат се възпротивява категорично. Есма го убеждава, че Гарип не е виновен за отварянето на гроба на баща му. Сюрея предлага да организират томбола с подаръци.

Източник: ТвСага

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 38 посетителя в сайта