www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Една сериозна заблуда

Оценете статията
(0 гласа)

Йелиз и децата ѝ гостуват в дома на Бахар. Йелиз взема и лаптопа си, за да ги забавлява. Последната новина, която прочитат, е тази за смъртта на Сарп и че Ширин го е обвинила в насилие.

Ширин се среща със своя съученичка, която е приета във факултета, където тя също е кандидатствала, но не е била одобрена. Тя вижда и Филиз, която също изучава изобразително изкуство. Филиз отправя критики към скиците на Ширин. Обидена, Ширин пропуска учебните занятия.

Ширин получава обаждане от своя преподавател Зия и го заблуждава, че е необходимо да се грижи за болната си майка и затова няма да присъства на курса.


Йелиз заблуждава Бахар, че е организирала тържество за рождения ден на съпруга си Теоман, и я убеждава да я придружи в ресторанта. Когато пристигат обаче, Бахар узнава, че Хакан, приятел на Теоман, е пожелал да се запознае с нея. Бахар не одобрява Хакан и скоро с Йелиз напускат заведението. Когато се прибират, виждат Нисан и Дорук разплакани, след като са прочели новината за смъртта на баща си.

Източник: ТвСага“

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 31 посетителя в сайта