www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Джан е влюбен в Сюрея, а не в Бегюм

Оценете статията
(1 vote)

Джан има радостна новина за Бегюм. Той й съобщава, че е намерил жилище в Бурса и ще живеят съвместно там. Тя пък го радва със съобщението, че Емир няма нищо против да се запознае с него. Есма и Гарип се срещат във вилата. Двамата споделят интимни неща и се разбира, че са влюбени. Джан посещава Сюрея с молбата да му помогне да избере подходящ подарък за Емир. Сюрея му дава подходящи съвети и Джан си тръгва. На излизане Джан се сблъсква с Фарук и отново започва физическа разправа. А Фарук се опитва да го души.

Фикрет и Есра са заедно отново. Този факт е използван по подходящ начин от Адем, който им прави снимки и изпраща фотосите на Фарук. Майката на Ипек също получава разобличителните кадри.

Фарук се обажда на Емир, за да го покани да отидат на музикален спектакъл заедно. Емир, обаче, му съобщава че ще отиде с Бегюм, и нейния приятел.


Есма свири на пиано и всички в имението са на крак. Чудят се какво става. Гарип й праща съобщение по телефона а тя се опитва да му отговори. Държат се като двама влюбени тинейджъри. Джан споделя тайната си любов със сестра си Фиген. Те не са се виждали от две години. Джан отива в другата стая и изважда снимки на Сюрея, които е събирал в последно време.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 23 посетителя в сайта