www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Емир е шокиран като разбира, кой е приятелят на майка му!

Оценете статията
(0 гласа)

 

Фарук получава на телефона си снимка на Фикрет и е спрял пред дома и. Фикрет също получава фотографията. Фарук разпитва брат си какви са отношенията му със секретарката. Фикрет е обиден от недоверието му и го упреква, че се намесва в личния му живот. Фарук го уведомява, че е поръчал на Вежди да открие телефонния номер на подателя на снимките. Фикрет споделя проблема с Адем и той обещава да намеря изнудвача. Каймет също получава фотографиите на телефона си, но ги скрива от дъщеря си Каймет посещава Рейхан с Ипек и бебета й. Докато Каймет отвлича вниманието на сестра си, Ипек успява да намери писмата от Февзи и ги взема. Фиген споделя със Сюрея съмненията си, че брат и се е влюбил в Бегюм и и разказва, че той някога е изгубил своята любима Дерия заради ревността си. След като го е напуснала, Дерия е загинала в автомобилна катастрофа, а Джан е прекъснал контакта със сестра си в продължение на две години.

Каймет нахълтва в жилището на Есра я заплашва, че ако не напусне Бурса ще я опозира и пред целия град . Джан посещава Бегюм, за да представи сестра си. На вечерята, в която, близките на Есма изтеглят билети от томболата с подаръци Ипек заява на бурджу да не вярва на шурея. Емир дочува разговора им и научава, че Джан е любим на майка му.

Афектираното момче се обажда на майка си и обвинява, че крила това от него. Фарук се опитва да успокои сина си, Ипек се оправдава пред близките си, че е разказала на Бурджу за Бегюм. Джан настоява да остави сестра си у дома и да откара Бегюм в имението, за да вземе Емир.

Източник: "ТвСага"

loading...

 

Последна промяна на Вторник, 18 Февруари 2020г. 20:53ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 67 посетителя в сайта