www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Сюрея разобличава Джан, той отрича всичко

Оценете статията
(0 гласа)

Имението на Боран отново ще бъде разтресено от разкриването на още една тайна. Адем се добира до Гарип и му съобщава, че знае за неговата двойна игра. Заплашва го, че ще разкрие пред всички взаимоотношенията му с Есма. За Сюрея става ясна една новина, която ще я вкара в силен транс, а може би и шок. Сестрата на Джан Фиген и прави съобщение, че брат ти не обича Бегюм, а е влюбен в нея. Фиген няколко пъти се опита да накара Джан да се държи мъжки спрямо Бегюм и да й каже истината, да не играе двойна игра.

Джан отрича разкритията на фиген, че той е влюбен в шурея.

Фиген моли Сюрея да се срещне с Джан и да му разкрие това което е научила от нея, но по никакъв начин това да не достигат до ушите на Фарук. Още веднъж се оправдават предчувствията на Фарук, че Джан разиграва някаква игра. Така че да бъде по-близко до Сюрея.

На среща на Джан със Сюрея, той отрича всичко. И казва че това е само в главата на неговата сестра. Докато Сюрея разговаря с Джа, един човек ги проследява и ги снима. Джан ще бъде принуден да направи такова признание, което ще разтърси всички.


В новите часове на годината, ще се появи тайна, която ще измени целия баланс в имението и тя ще бъде разкрита от съвсем неочакван човек.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 23 посетителя в сайта