www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": В кого е влюбен Джан - в Сюрея или в Бегюм?

Оценете статията
(0 гласа)

Фикрет е много притеснен относно проблема със снимките и затова Той споделя ситуацията с Адем. Той от своя страна, споделя, че ще се опита да разбере кой е заформил тази интрига. Каймет замотава сестра си Рейхан, и дъщеря й взима писмото на Февзи, в което Февзи моли Рейхан да му даде възможност да признае Адем за свой син. Фиген, като че ли разконспирирала някои от постъпките на своя брат Джан и решава да ги сподели с Сюрея. Според нея, брат й не обича Бегюм. Фиген разказва за любовта на брат ти с Дерия.

Есма организира новогодишното парти и казва на Гарип, че е направила всичко възможно нейните деца да се запознаят с него. Каймет е вбесена от поведението на Фикрет и отива да се разправя с е Есра. Тя и отправя заплахи и и казва да напусне фирмата.

Дилара отново се страхува от своя съпруг, защото той побеснява, когато разбира, че Фарук й е подарил цветя.

Бурджу и Ипек си общуват, докато в един момент Ипек не казва на Бурджу да внимава със Сюрея и да не й се доверява. От разговора им Емир разбира, че Джан е новият приятел на майка му. Той е шокиран и търси обяснение от Бегюм. Фарук се опитва да го успокои като му разказва за ситуацията. Ипек изпада в немилост, защото е предизвикала ново напрежение в имението. И Джан се включва в успокояването на Емир.

Той от своя страна упреква Фарук за нещастието на Емир. Сюрея е внимателно с Емир и го моли да размисли върху случката и колкото е възможно да се успокои.

Фиген разгадава ходовете на брат си и разбира, че той е влюбен в Сюрея.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 32 посетителя в сайта