www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

Мурат Боз изтри Аслъ Енвер от приятелите си, след като разбра, че тя е излизала с друг

Оценете статията
(0 гласа)

Турската преса съобщи че Аслъ Енвер и Ураз Кайгаръолу са се срещали 2-3 пъти. Двамата са искали да създадат двойка, но след втората среща разбрали, че между тях няма да се получи. Явно са имали сериозни различия помежду си и двамата са се съгласили, че любовта им би била трудна. След като разбрал Мурат Боз за новината, че докато са били заедно двамата с Аслъ Енвер, известната актриса е правила опит да създаде друга връзка, той се вбесил и премахнал от листа на приятелите си Аслъ.

Трябва да отбележим, че дори след като се разделиха Мурат и Аслъ продължаваха да се следват един друг в Instagram. Аслъ Енвер след като разбра че Мурат Боз я е премахнал от листа на приятелите си, тя направи същото с него.

Мурат Боз и Аслъ Енвер се виждаха в продължение на четири години, като на три пъти късаха. Преди повече от 5 месеца Аслъ и Мурат се разделиха окончателно, като обяснението на Аслъ за скъсването беше, че Мурат е отказал да се обвърже официално. Аслъ настояваше за официална връзка, защото желаеше да има деца. Мурат Боз заяви, че не е готов все още за обвързване.


Както съобщават турските средства за масова информация Мурат Боз изревнувал Аслъ Енвер от Ураз Кайгаръолу. Мурат и Аслъ до този момент бяха приятели в Instagram. Но след като Мурат видял новините за Аслъ и Ураз, които излязоха преди два-три дни, веднага изтри бившата си любима и Ураз от листа на приятели. На свой ред Аслъ също така взе пример от него и го отписа. Мурат Боз изтри и единствената си снимка с Аслъ от акаунта, а Аслъ премахна всички фотоси, които са направени от бившия й възлюбен.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 20 посетителя в сайта