www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": И Рейхан, и Емир са затворени в плен

Оценете статията
(0 гласа)

Емир дочува разговора на Джавидан и тя признава пред него, че Вурал е похитил Рейхан. Емир се обажда на Вурал и се уговаря с него да донесе парите.

Емир се опитва да се свърже с чичо си, за да вземе необходимата сума, но не успява да се свърже с Кемал. Емир продава мотоциклета си на Орхан, за да събере парите за откупа. Кемал подарява ново яке на Лейля, тъй като старото и се е скъсало. Тя отказва да получава милостиня от работодателите си и му го връща. Емир пристига в къщата, където Вурал държи съпругата му. Вурал взема куфарчето с парите, но отказва да освободи Рейхан.Емир влиза в схватка с него и Вурал го прострелва в ръката. Вурал прибира парите и бяга след като затваря Емир и Рейхан. Рейхан превързва раната на Емир.

Лейля споделя с баща си, че издирва майката на Масал. Талаз й нарежда да напусне работата си при Кемал. Лейля отказва, докато момичето на оздравее. Джавидан е разтревожена, че не успява да се свърже със сина си, но не се осмелява да уведоми съпруга си за отвличането на Рейхан. Джавидан моли Джемре за помощ, но тя отказва да бъде въвлечена. Джавидан се обръща за помощ към Зафер.


Лейля тайно напуска дома на Кемал, за да посети адреса, на който живее Севил. Лейля научава от бившата й домашна помощница, че Севил е заминала в чужбина и никога не се е грижила за Масал, тъй като Кемал я е принудил да роди детето, а тя е искала да абортира.

loading...loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 22 посетителя в сайта