www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Една жена": Къде са записани последните мигове на Сарп?

Оценете статията
(0 гласа)

У дома Енвер открива телефона на Сарп сред вещите на дъщеря си. Жената на Хикмет вдига грозен скандал в следващия епизод на „Една жена”. Първо мисли, че Бахар е любовницата на мъжа й, заради анонимно писмо. Младата майка успява да я заблуди, че отсреща живее мъж, който се облича като жена. Юсуф, поощрен от Джейда, излиза нагизден с дрехите й. Жената на Хикмет решава, че са я манипулирали. В замяна неверникът обещава да помогне на Бахар.

Юсуф се отказва да гони самотната майка. Казва на Акиф, че бившата му – Бершан се е върнала в квартала. Бахар разбира какво се е случило с майка й и сестра й. Жале я пуска при Хатидже. Ширин вдига скандал. Жале я поставя на мястото й. Бахар осъзнава, че има сериозна причина Ширин да я мрази толкова.

Изписват сестрата. Тя разбира, че баща й е ровил в нещата, но той не е намерил дневника. Осъзнава, че телефона на Сарп е в ръцете й. Записите в него биха я компрометирали.


Енвер зарежда телефона. Вижда, че той съдържа запис от последните мигове на Сарп. Ширин го лъже, че Хатидже е добре. Той взима телефона преди да посети жена си.

Хатидже все пак отваря очи. Бахар си спомня как са се оженили със Сарп. Енвер прибира жена си у дома. Продължава да проучва телефона на Сарп, който съдържа видеа от сватбата му.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 23 посетителя в сайта