www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание": Рейхан се мъчи да спаси Емир

Оценете статията
(0 гласа)

Лейля споделя с баща си,че издирва майката на Масал. Талас й нарежда да напусне работата си при Кемал. Лейля отказва, докато момичето не оздравее. Джавидан е разтревожена, че не е успяла да се свърже със сина си, но не се осмелява да уведоми съпруга си за отвличането на Рейхан. Джавидан моли Джемре за помощ, но тя отказва да бъде въвлечена. Джавидан се обръща за помощ към Зафер.

Лейля тайно напуска дома на Кемал, за да посети адреса, на който живее Севил. Лейля научава от бившата и домашна помощница, че Севил е заминала в чужбина и никога не се е грижила за Масал, тъй като Кемал я е принудил да роди детето, А тя е искала да абортира. Леля се прибира и разказва на Масал, че майка и е напуснала Турция и няма да се завърне. Кемал дочува думите и и я упреква че тревожи болното дете. Лейля му обяснява, че за Масал е важно да спре да очаква завръщането на майка си. Кемал я обвинява, че състоянието на Масал отново се е влошило. Леля го съветва да потърси психологическа помощ за травмата, която му е нанесла бившата му съпруга.


Емир прекарва нощта в треска и Рейхан се бори за живота му. Тя намира лост, с който да отворя вратата и се опитва да отведе Емир до болницата. Зафер съобщава на Джавидан, че не е открил сина й и сигнализирал в полицията за изчезването му. Джавидан го моли да не съобщава за случилото се на съпруга и дъщеря й заради тежкото им здравословно състояние.

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 19 посетителя в сайта