www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Обещание":Джавидан научава, че Емир е бил прострелян

Оценете статията
(0 гласа)

 

Хикмет решава, че синът му отново е пострадал при състезание с мотоциклети, но Емир го успокоява, че травмата му не е сериозна. Рейхан се грижи за ранения Емир, но е разтревожена за здравето на Есма, съседката и в Eрзурум. Мелике я съветва да помоли Емир да я посетят заедно. Джемре става свидетелка на близостта между Емир и съпругата му и се оплаква на Джавидан, че плановете им са дали обратен ефект.

От болницата се обаждат имението и Джавидан научава, че Емир е прострелян и живота му е бил в опасност. Тя упреква Рейхан, че е скрила истината от нея. Емир обяснява на майка си, че той е наредил на съпругата си да не я тревожи и че Рейхан е спасил живота му. Сухиела потвърждава пред Кемал, че психическото състояние на Масал се е подобрило Кемал я кани с дъщеря и да отпразнуват оздравяването на дъщеря му.

Джемре отказва да придружи майка си, под предлог, че не се чувства добре. Сухиела поздравлява Лейля за благотворното и влияние върху Масал и за кулинарните и умения. Сефер кани Нигяр на ски ваканция в Улудак.

Зафер настоява пред Емир да признае, че е влюбен в Рейхан и Емир твърди се, че би направил за всеки, който е похитен от престъпниците, подобно на съпругата му Рейхан. Тя дочува разговора.

Източник: "ТвСага"

 

Последна промяна на Вторник, 25 Февруари 2020г. 17:54ч.loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 18 посетителя в сайта