www.zdravni.com

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта

"Завинаги": Важна среща между Джан и Сюрея

Оценете статията
(0 гласа)

Фарук разбира, че трябва да даде възможност на Джан да опознае Емир. Фиген е наясно, че Джан има нечисти намерения спрямо Бегюм и влиза в конфликт с брат си.

Бегюм има чувства към Джан и му подарява ретро грамофон. Есра иска да напусне работата си, заради заплахите на Къймет. Фикрет обаче не е съгласен с нейното решение и разбира, че бившият съпруг Бурак е компютърен хакер и комарджия. Есра има чувства към Фикрет, но ги крие, тя подарява на шефа си устна хармоника.

Предстоят новогодишни празници на семейното тържество Мурад решил да сподели своите чувства пред Баде. Но Нургюл съветва момичето да не се занимава с Мурад, защото той не е сериозен човек.

Осман е категоричен, че майка му трябва да има свой личен живот и, не трябва да се жертва заради синовете си. Сюрея се среща с Джан и му казва, че е чиста пред съвестта си, защото никога не му е давала никакъв повод да си мисли, че може да има някакви отношения с нея.

Джан я нарича Дерия, докато един папарак ги снима. Джан е категоричен, че вече не изпитва нищо към Сюрея след като се е запознал с Бегюм, всичко е приключило в душата му. В Сюрея , обаче започва да се прокрадва едно съмнение...

Рейхан е намислила нещо и вика Есма в Имението под претекст, че ще научи нещо много важно...

loading...
loading...

Последни коментари

Кой е онлайн

В момента има 26 посетителя в сайта